facebook

Я була вражена тим, який вигляд мають матері ведучих ТСН Лідії Таран, Алли Мазур і Падалко: справжні красуні

Мама – найближча та найрідніша людина для кожного. Зірки ТСН Лідія Таран, Алла Мазур, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили показати, як виглядають їхні матері.

Найрідніші люди зірок ТСН – зовсім не публічні люди. Як виглядають мами Алли Мазур, Лідії Таран, Марічки Падалко та Соломії Вітвіцької?

Алла Мазур

Якою була мама Алли Мазур
Якою була мама Алли Мазур

Мама Алли Мазур Марія була зовсім не публічної особистістю. Жінка все життя працювала в медицині: була дитячим лікарем. У 2021 році матір Алли Мазур померла. Телеведуча зізнається, що їй досі не віриться, що її мами більше немає. Крім того, Алла Мазур зізнається, що відчуває присутність матері і постійно, у своїй голові, з нею спілкується та радиться.

Марічка Падалко

Як виглядає матір Марічки Падалко
Як виглядає матір Марічки Падалко

Марічка Падалко дуже рідко показує своїх батьків на публіку. Та одного разу телеведуча опублікувала фото з мамою у своєму Інстаграм-блозі і зібрала купу вподобайок. Про маму Марічки відомо лише те, що вона все життя працює викладачкою в університеті.

Лідія Таран

Як виглядає мама Лідії Таран
Як виглядає мама Лідії Таран

Маму Лідії Таран звати Марія. Жінка має дуже гарну вроду і неймовірно довге волосся, яке просто неможливо не помітити. Марія Григорівна живе звичайним життям: вирощує овочі на власному городі та мріє більше часу проводити з донькою та внучкою.

Соломія Вітвіцька

Як виглядає мама Соломії Вітвіцької
Як виглядає мама Соломії Вітвіцької

Мама Соломії Вітвіцької – справжня красуня і виглядає практично ровесницею своєї зіркової доньки. Жінка активно займається спортом та слідкує за своїм харчуванням. Саме тому жінка виглядає так молодо і свіжо.

Наталія Мосейчук

Як виглядає мама Наталії Мосейчук
Як виглядає мама Наталії Мосейчук

Мама Наталії Мосейчук Ганна Миколаївна все життя пропрацювала вчителькою у школі. Цікаво, що саме вона була першою вчителькою ведучої ТСН. Мосейчук пригадує, що ніхто з учнів навіть не здогадувався, що вони мама і донька, адже Ганна Миколаївна ніколи не виділяла свою доньку від інших учнів і відносилася до неї, як до інших.

Популярне

Схожі статті

“Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!”: не дослухалися до порад Кобзаря Аліна Гросу, Фреймут, Кузнецова

Схоже, деякі українські знаменитості не дослухалися до слушних порад Тараса Григоровича й повиходили заміж за росіян. Деяким задля цього навіть до москви не довелося їхати.

Я не впізнала жодну з них, а чи впізнаєте ви? Як виглядають повністю без макіяжу всі співачки з “ВІА Гри”

Напевно, не існує іншого дівочого гурту з такими красунями. Склад віагрянок постійно змінювався, та деякі обличчя запам'яталися назавжди. А чи зможете впізнати співачок, якщо з них змити мейкап?

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.