facebook

“Розписалися заради квартири”: вдівець Петро Гончар пригадав роман із Ніною Матвієнко, а могилу не відвідав

8 жовтня прихильники Ніни Матвієнко відзначили роковини смерті співачки. З цієї сумної нагоди вдівець Петро Гончар пригадав їхні перші зустрічі. От тільки на кладовище до дружини чомусь не завітав.

Всі ми чули, що Ніна Матвієнко з Петром Гончаром розсварилися після 50 років спільного життя. Жили останній час окремо, а Ніна Митрофанівна навіть погрожувала оформити розлучення. Та цього не зробила.

Тепер, коли жінки-легенди немає з нами вже цілий рік, її чоловік вирішив розповісти, як вони одружувалися. Ніна була майже на 2 роки старша за Петра, тому особливо серйозно його учащання не сприймала.

Шлюб за розрахунком Ніни Матвієнко та Петра Гончара

Художник запевнив під час шоу “Говорить вся країна”, що кохання з першого погляду між ними не трапилося. Він сам спочатку закохався у голос співачки. А вже потім поступово 18-річний юнак почав робити знаки уваги.

Та згодом його забрали в армію. Коли ж солдатику дали нетривалу відпустку, вони зустрілися, й Ніна зауважила, що в хорі їм дадуть квартиру, якщо вони терміново одружаться. Гончар не заперечував.

Розписалися у 1971 році, й він відбув назад на службу, а вже законна дружина залишилася чекати на рекрута у 2-кімнатній квартирі. Коли Петро демобілізувався, вважав їхнє спільне життя суцільним раєм.

Могила Ніни Матвієнко

Сини у пари народилися один за одним. У 1973 році на світ з’явився Іван, а за рік родина поповнилася ще й Андрієм. Тоня була найменшенька. Ніна Матвієнко народила донечку собі на втіху у 1981 році. Саме вона успадкувала чарівний та неповторний мамин голос.

З 1921 року Ніна й Петро жили окремо. Матвієнко з Тонею та Арсеном Мірзояном у приватному будинку, а глава родини перебрався на дачу. Після смерті мами Антоніна повернула татуся назад у їхній будинок.

8 жовтня 2024 року родина відвідала могилу Ніни Матвієнко на Звіринецькому кладовищі. Біля простенького хреста зустрілися донька й сини артистки, її зять та онуки. От тільки благовірного небіжчиці там чомусь ніхто не побачив.

Популярне

Схожі статті

Кулінарні експерти розповіли, як правильно квасити капусту на зиму, щоб вона не гірчила та не перекисала

Квашена капуста — одна з традиційних українських страв. Але як правильно готувати квашену капусту, щоб вона не гірчила та не перекисала? Деталі у статті.

Не треба ні часу, ні духовки: швидкий яблучний пиріг на сковорідці. 10 хвилин та ароматний десерт на столі

Якщо хочеться солоденького, а не має часу йти в магазин чи готувати складні десерти, рецепт яблучного пирога на сковорідці стане паличкою-рятівничкою. Це просто, швидко та смачно.

“Посварилися, одна на одну в суд подали”: Оля Полякова вперше прокоментувала сварку з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною. Чи насправді дві ліпші подружки розсварилися в пух і прах?