facebook

Пішов служити, а його віддали на радіо: Сашко Положинський невдоволений військовим призначенням та зарплатою

Колишній соліст гурту "Тартак" Сашко Положинський нині не так часто виходить на зв'язок із фанами. Врешті дещо про його життя-буття все ж вдалося дізнатися. Поговоримо про фінансовий бік питання.

Щойно почалося повномасштабне вторгнення, Сашко Положинський, як і багато інших чоловіків, відклав мікрофон і взявся за зброю. Був добровольцем, а потім став до лав ЗСУ. Згодом командування вирішило, що такий цінний кадр буде доцільнішим для роботи на радіо “Армія ФМ”.

Де нині перебуває Сашко Положинський

Шоумену почали дорікати, що знайшов собі тепленьке містечко, аби тільки не бути на передку. Артист пояснив в інтерв’ю “Апостроф Lime”, що легких шляхів не шукав і це не було його рішенням. Мовляв, дали наказ, і він має його виконувати.

Де нині перебуває Сашко Положинський

Положинський навіть відзначив, що якби знав, що усе закінчиться роботою ведучого на радіо, то й не став би військовослужбовцем. Але іншого вибору зараз немає:

“Якщо керівництво приймає таке рішення і дає таке завдання, то я його виконую”.

Сашка обурює, що публічних людей, які стали добровольцями, часто підозрюють у хитрощах та договорняках. У його випадку нічого подібного не було. Попервах він брав участь в активних бойових діях. Згодом надійшов інший наказ.

Де нині перебуває Сашко Положинський

Попри всі свої заслуги у шоубізнесі, артист нині отримує мінімальну зарплату військового. Звісно, цього недостатньо для ведення нормального життя. Добре, хоч є роялті, тож весь час капають певні грошенята від прослуховування його треків на різних музичних платформах:

“І це дає мені можливість покривати всі власні потреби та ще й багато донатити”.

Отже, як бачимо, Сашко Положинський, ставши до лав ЗСУ, став підневільною людиною й тепер сам собі не належить.

Популярне

Схожі статті

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.

Від “осинки” народились “апельсинки”: Фреймут, Камалія й інші зірки, у яких нестандартної зовнішності доньки

Відомі українські артистки не тільки побудували успішну кар'єру, але й виховали чудових дітей. Як сьогодні виглядають доньки популярних зірок і чим займаються?

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.