facebook

Про зміни у зовнішності Софії Ротару можна складати легенди: нові фото 77-річної зірки приголомшують

Легендарна українська співачка Софія Ротару продовжує дивувати бездоганним зовнішнім виглядом, навіть переступивши поріг 77-річчя. Що дозволяє артистці зберігати красу та молодість?

У серпні цього року знаменита українська співачка Софія Ротару відсвяткувала свій 77-й день народження та дивлячись на неї важко повірити, що артистці вже стільки років. Роки минають, а вона все так само вродлива й молода.

В той час, коли багато її ровесниць вже з’являються у затишних бабусиних хустинках, Софія Михайлівна продовжує вражати своєю зовнішністю, нагадуючи елегантну даму середнього віку, аніж жінку похилого віку. Чи є секрет молодості Ротару? І чи дійсно вона має той самий портрет на горищі, що старіє замість неї, як у відомому романі “Портрет Доріана Грея”?

Стало відомо, що дозволяє Софії Ротару зберігати красу та молодість
Стало відомо, що дозволяє Софії Ротару зберігати красу та молодість

Артистка не приховує, що зверталася до пластичних хірургів, але, за її словами, вона обирає хірургічні втручання лише тоді, коли це дійсно необхідно і зберегти красу підручними методами вже не можливо. Пластична хірургія, на її думку, це крайній захід, який може стерти з обличчя 15-20 років, але використовувати цей метод варто з обережністю.

Одним із головних секретів молодості Софії Ротару є її харчування. Вона ретельно стежить за тим, що їсть, і надає перевагу свіжим овочам, фруктам, нежирному м’ясу та рибі. Співачка обмежує вживання солі, яка затримує воду в організмі і сприяє набрякам. Крім того, вона дотримується простого правила – жодних прийомів їжі після шостої вечора.

Софія Ротару показала, як виглядає у 77 років
Софія Ротару показала, як виглядає у 77 років

Ще однією складовою догляду за собою є спорт. Софія Ротару не дозволяє собі розслаблятися і активно займається фізичними вправами. У своєму будинку вона облаштувала спортивну залу, де регулярно тренується, підтримуючи м’язовий тонус.

Софія Ротару не часто виходить на звʼязок зі своїми шанувальниками та принципово не дає інтервʼю. Остання публікація в Instagram зірки датується ще 2022 роком. Проте вже тоді, на старих світлинах, було видно бездоганний зовнішній вигляд артистки.

Популярне

Схожі статті

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.

Від “осинки” народились “апельсинки”: Фреймут, Камалія й інші зірки, у яких нестандартної зовнішності доньки

Відомі українські артистки не тільки побудували успішну кар'єру, але й виховали чудових дітей. Як сьогодні виглядають доньки популярних зірок і чим займаються?

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.