facebook

Що таке черепахове забарвлення у кішок: якщо у вашого кота таке – ви витягнули щасливий білет! Ось чому

Якщо у вас вдома є кіт або кішка, зверніть увагу на її забарвлення. Так званий "черепаховий колір" може багато чого розповісти про вашого улюбленця.

Черепахова кішка – це не назва її породи, а унікальне забарвлення її шерсті. Воно виглядає, як суміш червоного, кремового, чорного та синього кольорів. Таке забарвлення найчастіше зустрічається у кішок, через генетичні особливості. Черепахове забарвлення може зустрічатись у різних порід. Кішки з таким кольором шерсті відрізняються особливим характером.

Що таке черепахове забарвлення

Таке унікальне забарвлення може зустрічатись у різних порід кішок – мейн-кун, британські та багато інших. Такі кішки відрізняються особливою незалежністю та стійкістю. Часто вони мають своєрідні звички – можуть бути люблячими та ласкавими, але водночас залишаються впертими і навіть неслухняними. У таких кішок часто високий рівень інтелекту, а також вони цікавляться навколишнім світом.

Експерти розповіли, що означає черепахове забарвлення та що воно може розповісти про кота
Експерти розповіли, що означає черепахове забарвлення та що воно може розповісти про кота

Черепахові кішки зазвичай обирають для себе одну людину та залишаються вірними до кінця життя. Такі домашні улюбленці часто доволі кумедні та грайливі, особливо якщо знаходяться у комфортному середовищі. Вони зазвичай добре ладнають з іншими тваринами, але зрозуміло, що це залежить від конкретної кішки. Черепахові коти можуть часом бути злегка примхливими та імпульсивними.

Експерти розповіли, що означає черепахове забарвлення та що воно може розповісти про кота
Експерти розповіли, що означає черепахове забарвлення та що воно може розповісти про кота

Завдяки своєму унікальному кольору кішки залучені у різних містичних віруваннях. На думку людей, вони вважаються символом удачі. Агресія не є для них типовою рисою, але вони можуть ставати на захист своїх улюблених людей. У черепахових кішок існує своєрідне почуття гордості та незалежності – вони вміють ігнорувати будь-які спроби керувати ними.

Популярне

Схожі статті

Весільна сукня пасує всім – заміжнім і самотнім: доведено Бужинською, Кухар, Огнєвіч, Нікітюк та іншими

Уявляти себе нареченою може будь-яка жінка – одружена, незаміжня, розлучена. Наші зіркові гості, вбрані у весільні сукні, сьогодні є цьому підтвердженням. Які ж вони гарні!

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.