facebook

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Ольга Сумська, Лесь Задніпровський та Віталій Борисюк пустилися берега й влаштували "кохання на трьох". Дружину Олександра Михайловича Зою Сивач до дійства чомусь не залучили.

Довгий час Ольга Сумська з другим чоловіком Віталієм Борисюком частенько показувалися втрьох з Євгеном Паперним, який став першим благовірним відомої акторки.

Навіть грали всім любовним трикутником у спектаклі “Боїнг-Боїнг”. Схоже, тепер “Кохання на трьох” розігрують уже іншим складом. Саме виставу з такою назвою анонсувала Ольга Сумська у своєму Інстаграм-акаунті.

Сумська, Борисюк та Задніпровський зіграли Кохання на трьох

Навіть виклала декілька сцен, із яких чудово зрозуміло, що шури-мури по ходу п’єси акторка крутить якраз з 71-річним Задніпровським, а Борисюку дісталася роль подача кави чи шампанського.

Лесь Задніпровський одружений з акторкою Зоєю Сивач, але жінці не виділили жодної репліки у виставі. Тож на гастролі не взяли, обмежившись мінімальним тріо, яке глядачі зазвичай сприймають на “ура”.

Сумська, Борисюк та Задніпровський зіграли Кохання на трьох

Будемо сподіватися, що на цей раз обійдеться без ревнощів, як це колись було між Паперним та Борисюком. Обоє чоловіків, закоханих в одну жінку, не лише сварилися, а навіть билися за неї.

Ользі від Євгена теж дісталося на горіхи – дав ляпасу за зраду. Врешті пристрасті вляглися. Сумська розлучилася з Паперним і вийшла заміж за Борисюка, з яким щасливо живуть у шлюбі 28 років поспіль. Колишній чоловік Ольги тепер теж давно одружений.

До речі, він теж свого часу встряв у “любов на трьох”, закохавшись у заміжню жінку. Коли ж її благовірний застукав “на гарячому”, довелося робити рокірування – Євген переїхав жити до Тетяни, а її колишній перебрався на його парубоцьку квартиру. Отже, на часі вже робити постановки з життя акторів. Вийде не менш цікаво.

Популярне

Схожі статті

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та благодійниця, виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Старша донька зіркової пари живе далеко від дому.

ТОП-5 продуктів, завдяки яким ваша талія буде менше, ніж у Тіни Кароль: введіть в раціон і худніть на очах

Серед безлічі продуктів, які ми щодня вживаємо, існують ті, які можуть стати справжніми союзниками у боротьбі із зайвими кілограмами. Худнути можна смачно!

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Дружина Іраклі Макацарія сповістила радісну новину. Ліза Чічуа чекає на другу дитину. Подружжя має первістка, який народився торік. Тепер у малюка з'явиться сестричка або братик.