facebook

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та благодійниця, виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Старша донька зіркової пари живе далеко від дому.

Відома українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Зіркова пара разом більш як 20 років, а за цей час вони встигли пройти чимало. Наприклад, переїзд доньки Нани Хромаєвої за кордон.

Єфросиніна про свою доньку

Далеко не всі батьки готові відпустити свою дитину жити далеко за межами рідної країни. Втім, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв – не з цієї категорії. Як завжди розповідала телеведуча, для неї з чоловіком було важливо дати дітям якісну освіту. Таку вони знайшли за кордоном.

Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе
Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе

Так, донька відомої української ведучої 2021 року, після завершення навчання в школі, переїхала жити до Канади. Там дівчина навчається в одному з місцевих університетів. Нана Хромаєва не любить публічну увагу, а тому й ділитись подробицями про своє особисте життя не хоче.

Саме тому наразі невідомо, ким саме стане дівчина після завершення університету. Втім, за словами Маші Єфросиніної, на навчання вона налаштована серйозно. Зіркові батьки своєю дитиною пишаються, про що ніколи не забувають сказати публічно.

Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе
Маша Єфросиніна розповіла про свою старшу доньку Нану Хромаєву й те, де вона зараз живе

Так, 16 лютого донька Маші Єфросиніної відзначала власний день народження. Дівчину у соціальній мережі привітала її зіркова мама. Знаменитість адресувала своїй дитині ніжні слова привітання та зізналась, що Нана для неї – найпрекрасніше, що ставалось у житті.

До слова, публічно Нана Хромаєва з мамою “ніжностями” не перекидається. 20-річна дівчина воліє залишати приватним спілкування з рідними та своє ставлення до них. Втім, сумнівів немає – старша донька зіркового подружжя з любов’ю та повагою ставиться до своїх батьків.

Популярне

Схожі статті

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.