facebook

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Дружина Іраклі Макацарія сповістила радісну новину. Ліза Чічуа чекає на другу дитину. Подружжя має первістка, який народився торік. Тепер у малюка з'явиться сестричка або братик.

Іраклі Макацарія добре відомий українцям, оскільки багато років поспіль працював і жив у Києві. Чоловік брав участь у реаліті-шоу “Холостяк 6”. Згодом виходив на паркет у “Танцях з зірками”.

Всі сподівалися, що грузин знайде собі до пари гарну україночку. Але Іраклі створив сім’ю у Грузії. Одружився з Лізою Чічуа, яка на 17 років молодша за продюсера. У червні 2023 року пара стала батьками вперше.

Іраклі Макацарія вдруге стане батьком

Свого первістка Георгія подружжя воліє не показувати на широкий загал. А от новину про очікуване поповнення в родині в Інстаграмі таки опублікували. Ліза та Іраклі зробили серію чорно-білих знімків, де чудово проглядається животик 22-річної Лізи. Дбайливий чоловік ніжно поклав руки на округлені форми дружини й підписав світлини:

“Ось ми знову ростемо”.

Більше жодних подробиць не оприлюднили. Тож залишається лише гадати, хто з’явиться на світ – хлопчик чи дівчинка, та яке ім’я для немовлятка підібрали щасливі майбутні батьки.

Животик у Лізи вже величенький. Тож, не виключено, що народить ще у 2024 році. Тоді різниця між двома дітьми складатиме всього рік із хвостиком.

Під час участі в “Холостяку” Макацарія обрав у переможниці модель Олену Лесик. Стосунки між ними не склалися, тож дівчина знайшла собі іншого кавалера. Нині вона перебуває за кордоном.

У “Танцях з зірками” грузин виходив на паркет з Яною Заєць. Пара запалювала, як годиться. Тож спромоглися дійти аж до суперфіналу, де посіли почесне 3 місце. Нині одружений і щасливий Макацарія з родиною перебуває у Грузії.

Популярне

Схожі статті

“Я за те, щоб міміка була від природи”: дружина Тараса Тополі розповіла всю правду про пластичні операції

Олена Тополя у 38 років виглядає ідеально. Колишня Alyosha клянеться-божиться, що не залучала пластичні операції для розгладжування зморшок. Яким же чином тоді доглядає за обличчям?

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.