facebook

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.

Про те, що відома українська співачка Тоня Матвієнко має роман з артистом Романом Скорпіоном, час від часу подейкують у Мережі. Особливо ці чутки загострилися після того, як вони записали спільну романтичну пісню “Я ніколи тебе не віддам”.

Та нещодавно чутки про Матвієнко і Скорпіона знову загострилися. Артистів “заскочили” разом на концерті в обіймах. Тоня довго ніяк не коментувала ці чутки і уникала питань про зраду.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном

Та на днях в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1” артистка вперше відповіла на питання про відносини з Романом. Так, співачка запевнила, що завжди всіх обіймає при зустрічі, тому й не дивно, що хтось побачив, як вони з Скорпіоном обіймаються. Тоня заперечує романтичні стосунки зі співаком і зізнається, що її зовсім не дратують ці чутки. Співачка вважає, що якщо про неї пишуть і згадують, значить про неї пам’ятають.

Добре, що пишуть, значить ще чогось варта, і ви знаєте про мене – Тоню Матвієнко

, – зазначила артистка.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном
Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з Романом Скорпіоном

Варто відзначити, що стосунки Тоні Матвієнко з її нинішнім чоловіком Арсеном Мірзояном були побудовані на подружній зраді. Так, Тоня цілих 2 роки була коханкою Арсена: в його рідному місті Запоріжжя у нього була дружина та двоє синів. Та наявність дружини аж ніяк не зупинила ні Арсена, ні Тоню і вони спокійно будували стосунки за спиною законної жінки. Лише через 2 роки стосунків з Матвієнко Арсен розлучився з першою дружиною, а згодом повів під вінець саму Тоню.

З колишньою дружиною Мірзоян залишився у нормальних стосунках, вони продовжують спілкуватися, адже мають двох спільних дітей. До своїх синів співак регулярно їздить в Запоріжжя. Та от до батька хлопці не приїжджають, адже вони вороже ставляться до нової татової дружини – Тоні Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.