facebook

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?

Інна Білоконь, яку всі знають як маму Вєрки Сердючки, нещодавно відсвяткувала свій день народження. Цей комедійний дует вже багато років радує глядачів не лише в Україні, але й за кордоном. Їхні виступи завжди супроводжуються позитивними емоціями, гумором і гарним настроєм. Публіка навіть сьогодні обожнює хіти Сердючки, яким вже багато років.

Вєрка Сердючка та її сценічна мама Інна Білоконь
Вєрка Сердючка та її сценічна мама Інна Білоконь

З нагоди дня народження Інну привітав її сценічний партнер та давній друг Андрій Данилко. У соціальних мережах зі сторінки Вєрки Сердючки він опублікував привітання, в якому написав: “Танцюй, поки молода! З ювілеєм! Ми!”.

Це привітання викликало безліч теплих коментарів у шанувальників, підписники вітали пані Інну з днем народження та бажали довгих років життя. До привітань приєдналися і колеги: Леся Нікітюк, Віталій Козловський, Раміна Есхакзай та інші.

Інна Білоконь почала співпрацювати з Андрієм Данилком ще на початку 2000-х років. Їхній дует виник, коли Данилко вирішив, що Вєрці Сердючці для повноти образу потрібна мама – колоритна, життєрадісна, яка стане справжньою зіркою на рівні з Сердючкою. Інна, маючи досвід у театрі, ідеально вписалася в цей образ. Її акторська гра ідеально доповнила комедійний стиль Данилка.

Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь
Андрій Данилко та його колега Інна Білоконь

Попри свою публічну роль на сцені, в особистому житті Інна Білоконь залишається скромною та сімейною жінкою. Вона живе у Полтаві, де працює актрисою в місцевому театрі, і більше часу приділяє родині, ніж публічним заходам. Вона щаслива в шлюбі та виховує доньку, яка вже виросла і підтримує маму в її творчих починаннях. Донька також привітала зіркову мама зі святом, опублікувавши в Instagram stories розкішний букет червоних троянд.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.