facebook

Раніше чутки про роман відкидала, а зараз переймається його серцем: Злата Огнєвіч хоче побачення з Хливнюком

Іноді сценічні образи та пісні так влучно відображають внутрішній світ артистів, що починаєш асоціювати їх із реальністю. Така доля спіткала Злату Огнєвіч з Андрієм Хливнюком.

Дійсно, коли на сцені співпрацюють двоє харизматичних виконавців, з’являється простір для чуток. Спільна робота цих двох особистостей над піснею “Ти обіцяв” породила плітки про роман між артистами. Злата тоді стверджувала, що їх пов’язує лише творчість. Але іноді, як кажуть, минуле може заграти новими барвами.

“Я дуже щаслива, що наша зустріч з Андрієм принесла таку пісню, як “Ти обіцяв”.

З її слів, це було щось особливе, майже містичне: Злата писала музику, Андрій додавав поетичний зміст, і в цьому альянсі народилася пісня, що зачепила багатьох. І, як зізналася Огнєвіч пізніше, під час тієї творчої співпраці вона не змогла не піддатися чарівності цього музиканта.

“Глибокий, розумний, талановитий, дуже харизматичний і не простий”,- так характеризує співачка свого творчого партнера.

Цей магнетизм, можливо, і став частиною тієї хімії, яку слухачі відчували в їхній пісні. Але чутки про роман Злата категорично відкидала.

Зараз часи змінилися

Той, про кого Злата говорила з такою палкістю, поєднує службу на південному фронті з музичною творчістю у складі “Бумбоксу”.

Андрій Хливнюк поєднує службу з творчістю. Скриншот фото з Мережі

Доля розвела їх у різні боки, і між ними виникла тиша, яка, втім, не приглушила бажання знову почути його голос. Злата зізнається, що вже дуже давно не мала зв’язку з Андрієм, але тепер їй щиро хочеться дізнатися, як він почувається, що відбувається в його житті та на серці.

“Я мрію про зустріч за філіжанкою кави, — розповідає Злата. — Мені хотілося б просто поспілкуватися, дізнатися, як у нього справи, що зараз в нього на душі, як він змінився”.

Хто знає, може, за тією філіжанкою кави вони згадають про “Ти обіцяв”, а можливо, зануряться в обговорення теперішнього, яке так змінило обох.

Популярне

Схожі статті

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці? 

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.