facebook

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Про першого обранця Марічки Падалко практично нічого невідомо. Телеведуча навіть імені його ніколи не називає. Але для Аліни Доротюк зробила виключення й дещо про минуле таки розповіла.

Зі своїм першим коханням Марічка познайомилася ще в школі – разом навчалися. Хлопець був із багатої родини. Його тато після розвалу срср відкрив власний банк. Марічка брала участь у конкурсі краси, а десятикласник сидів у журі. Отак вони й познайомилися.

Марічка Падалко розповіла деталі першого шлюбу

Згодом побралися. Чоловік був на рік старший від дружини. Їхній шлюб тривав 15 років. Обранець був хорошою людиною, але якийсь прісний. Падалко хотілося драйву, пасіонарності.

Саме за ці якості Марічка згодом покохала Соболєва. Коли вони познайомилися з Єгором, обоє мали сім’ї. В колеги ще й донечка зростала. Коли Падалко вирішила піти з родини, то відмовилася від поділу спільно нажитого:

“Ми нормально розійшлися. Ніякого не було розподілу майна чи чогось. На нього було записано більше, ніж він заробив”.

Знаменитість пригадала, що нотаріуска дивилася на неї здивованими очима, але закоханій жінці було байдуже – аби тільки швидше розлучитися й розпочати життя спочатку. Соболєв теж залишив майно першій дружині.

Марічка Падалко розповіла деталі першого шлюбу

То й справді почали все з чистого аркуша. Отак і перебиваються з трьома дітьми у 2-кімнатній квартирі. Добре, хоч є дача, то на вихідних відпочивають на просторі. Перший чоловік Марічки одружився. Тепер і у нього є діти. Отже, все склалося якнайкраще.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?