facebook

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Lama вирішила розповісти історію створення свого сценічного костюма, яка вражає. На концерт у Києві співачка вийшла у чорній сукні, короткій спереду та довгій ззаду, спідниця якої має кілька шарів.

Зверху зірка накинула білу мереживну кофтину. Візерунок дуже закрутистий. Артистка сповістила, що змодельований костюм у стилі бохо був штучним інтелектом. З втіленням ідеї ШІ в життя виявилися певні проблеми.

Lama вбралася у костюм, згенерований штучним інтелектом

Пошити подібне диво згодилася лише одна українська дизайнерка Оксана Корольчук. Спеціалістка не злякалася великого обсягу роботи. До того ж довелося довго підшукувати аксесуари та фурнітуру.

Спідницю шили протягом цілого тижня. Ще більше часу зайняло в’язання кофти. Окремі деталі довелося в’язати гачком вручну. Коли все було готово, Наталя вбралася у костюм і втямила – це саме те, про що вона мріяла.

Подібний лук припав до вподоби колежанці Лами Христини Соловій, яка назвала артистку в ШІ-костюмі “прекрасною”. Пані Оксана теж написала коментар, пригадавши, наскільки складно було виконувати це завдання, та врешті все вийшло якнайкраще.

У Наталки, яка займалася в’язаними елементами, цілий тиждень нічого не виходило, та врешті ідеї ШІ підкорилися в’язальниці. Коли окремі елементи поєднали до купи, вийшла справжня краса.

Підписники Інстаграму зірки високо оцінили не лише костюм співачки, але й і її творчі можливості:

“Чекаємо на нові музичні шедеври!”

“Ви завжди чудова та загадкова!”

“Вічно молода і приваблива”.

Отже, як бачимо, розвиток високих технологій здатен на багато дечого. Писати й виконувати пісні ШІ теж невдовзі може навчитися.

Популярне

Схожі статті

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.

Котлети більше не смажу, бо не маю часу, а от курочку під шубкою запікаю 30 хвилин: дешево, ситно, смачно

Хтось скаже: "Зараз ні в кого на готування часу немає, але є на візажиста, масажиста, манікюр, ТікТок та YouTube". А ми відповімо: "А чом би й ні, якщо з цим рецептом і сім'я сита, і жінка вільна!"