facebook

Берегиня акторської родини Сумських: Ольга Сумська показала покійну маму, якій могло б виповнитися 90 років

Ольга Сумська частенько розповідає про свою видатну матусю Ганну Опанасенко-Сумську. Жінка могла б 14 жовтня відзначити 90-річчя з дня народження. Але не сталося…

Ольга Сумська переглянула архіви й виклала у своєму Інстаграмі купу світлин, на яких можемо побачити Ганну Іванівну Опанасенко-Сумську у різні періоди життя – з юності до пенсійного віку.

Ганні Іванівні Опанасенко-Сумській 90 років

Молодша донька акторки назвала пані Ганну “найпрекраснішою мамочкою у світі”. Ольга страшенно шкодує, що тепер може поговорити й обійняти матусю хіба що уві сні.

Ганні Іванівні Опанасенко-Сумській 90 років

Сумська присвятила ювілярці щемкі слова:

“Хіба можна описати словами тугу без тебе?! Немає хвилини, аби я не думала про тебе. Господь подарував мені щастя бути твоєю доцею…”

Ганні Іванівні Опанасенко-Сумській 90 років

Підтримали Ольгу Сумську в її світлій печалі купа підписників, в тому числі й знаменитості – Віталій Козловський, Наталка Денисенко, Руслан Сенічкін, Соломія Вітвіцька, Катерина Кухар. Мережа наповнилася словами співчуття:

“Царства небесного Ганні Іванівні!”

“Вічна пам’ять прекрасній актрисі, творчій людині та вашій берегині роду, вашій мамі”.

“Пам’ятаємо. Дуже харизматична жінка була…”

Ганні Іванівні Опанасенко-Сумській 90 років

Юзери відзначили, що Ганна Іванівна була неабиякою вродливою жінкою. Багатьом людям відоме це відчуття, коли знаєш, що тебе люблять і чекають. А потім настає день, коли частинка твого світу відривається і щезає. Це дуже боляче.

Ганні Іванівні Опанасенко-Сумській 90 років

Ганна Опанасенко-Сумська прожила в одному шлюбі з В’ячеславом Гнатовичем Сумським. Народному артисту 6 вересня теж минуло б 90 років. Саме в цей день старша донька Наталія Сумська виклала в мережу коротке відео, присвячене татусю.

Ганні Іванівні Опанасенко-Сумській 90 років

Популярне

Схожі статті

Сімейки з орнаментом для діда: Леся Нікітюк показала, чим радує свого молодшого на 9 років чоловіка

Леся Нікітюк, яка нещодавно розсекретила ім'я свого бойфренда, показала, які подарунки йому робить. Для свого молодшого на 9 років чоловіка телеведуча зробила досить специфічний сюрприз.

Навіть коту можна на стіл: Оля Полякова показала, як виглядає кухня в її заміському маєтку (Фото)

Популярна співачка Оля Полякова показала шанувальникам, як виглядає кухня в її заміському маєтку під Києвом. Будинок знаходиться в елітному селищі, куди так просто не потрапити.

Хліб в котлети не кладу! Свекруха навчила, що додавати до фаршу, щоб котлети були соковиті на другий день

Кожна господиня знає, що приготувати соковиті та ніжні котлети — це справжнє мистецтво. І хочуть знайти такий рецепт, де котлети залишаються м'якими навіть на наступний день після приготування.

Дуже пишні і без дріжджів. Навчилася у бабусі, як приготувати пухкі біляші з
м’ясом: готую за раз по 50 штук

Багато людей полюбляють соковиті біляші, але не всі вміють готувати їх вдома, особливо, якщо під рукою не виявилося дріжджів. Цей рецепт допоможе вам приготувати смаколик, не витративши багато часу.

Ніякого торта не треба! Смачний морквяний пиріг за 3 копійки: їсти будуть й ті, хто ніс воротить від моркви

Морквяний пиріг неодмінно здивує вас смаком та ароматом. Десерт не має нічого спільного з тою морквою, яку усі виловлюють із супу, та будуть їсти навіть діти, бо це – смачно.

Світом блукає, а притулисько собі знайти не може: чоловік Каменських Потап показав, куди поїхав після Дубаї

Деколи популярний український продюсер та співак Потап не перестає мандрувати світом, не залишаючись довго на одному місці. Невже співак не має за кордоном домівки, куди може повернутися та осісти?