facebook

Сімейки з орнаментом для діда: Леся Нікітюк показала, чим радує свого молодшого на 9 років чоловіка

Леся Нікітюк, яка нещодавно розсекретила ім'я свого бойфренда, показала, які подарунки йому робить. Для свого молодшого на 9 років чоловіка телеведуча зробила досить специфічний сюрприз.

36-річна телеведуча Леся Нікітюк більше 10 років приховувала своє особисте життя від публіки. При цьому жінка не приховувала, що час від часу перебуває у “вільних стосунках” з деякими чоловіками і регулярно знайомиться в додатках для знайомств з новими  бойфрендами.

Та нещодавно артистка вперше представила публіці свого нового коханого. Спершу Леся публікувала знімки з чоловіком, на якому не було видно його обличчя. Та згодом Нікітюк показала спільне фото з бойфрендом та назвала його ім’я. Обранцем Нікітюк став молодший на 9 років військовий на ім’я Дмитро.

Лесі Нікітюк зробили пропозицію і подарували обручку
Лесі Нікітюк показала свого бойфренда

Тепер Леся все більше показує своє особисте життя в Мережі і ділиться подробицями нових відносин. Нещодавно у своїх Інстаграм-сторіс Нікітюк опублікувала фото чоловічих сімейок. В підписі до фото Леся написала, що купила їх для “свого діда” і відмітила свого коханого Дмитра. Телеведуча, як завжди проявила власне почуття гумору.

Леся Нікітюк показала, який подарунок купила для свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала, який подарунок купила для свого молодого бойфренда

Варто відзначити, що поки одні фоловери радіють за особисте життя Лесі Нікітюк і за те, що вона нарешті знайшла кохання, інші вважають поведінку телеведучої дивною. Так, зірковий блогер Богдан Беспалов припускає, що таким чином Леся хоче приховати свої реальні відносини. Вже давно ходять чутки, що Нікітюк перебуває у стосунках з дуже впливовим чиновником. За словами Беспалова, молодший на 9 років військовий Дмитро може бути лише прикриттям для Нікітюк. Та як все насправді, наразі не відомо.

Можливо цей хлопець відпрацьовує певну роль, аби відвести увагу від того, з ким насправді нині Леся Іванівна. Не вірю в те, що Леся в один момент вирішила все показати, все розповісти. Скоріше за все, тут щось нечисто.

, – зазначив Беспалов.

Популярне

Схожі статті

Заміж після 40-ка: Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та інші зірки, які пішли під вінець в зрілому віці

Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та Ірина Білик довели, що вийти заміж ніколи не пізно. Героїні статті пішли під вінець, коли їм було за 40 років.

Це треба готувати вже зараз. Нереально смачний яблучний рулет: мій фірмовий рецепт вже по друзях розійшовся

Простий у приготуванні і дуже смачний – таким виходить бісквітний рулет з яблуками по цьому рецепту. Такий десерт не гірший за дорогі смаколики з ресторану.

На Михайлів день буду готувати рульку в пиві: тане в роті. Моя імпровізація для гостей з гірчицею та медом

Скоро християни будуть відзначати свято, присвячене архангелу Михаїлу. І цього дня можна приготувати традиційну страву – рульку в медово-гірчичній глазурі. Детальний рецепт у статті.

Навіть коту можна на стіл: Оля Полякова показала, як виглядає кухня в її заміському маєтку (Фото)

Популярна співачка Оля Полякова показала шанувальникам, як виглядає кухня в її заміському маєтку під Києвом. Будинок знаходиться в елітному селищі, куди так просто не потрапити.

Хліб в котлети не кладу! Свекруха навчила, що додавати до фаршу, щоб котлети були соковиті на другий день

Кожна господиня знає, що приготувати соковиті та ніжні котлети — це справжнє мистецтво. І хочуть знайти такий рецепт, де котлети залишаються м'якими навіть на наступний день після приготування.

Дуже пишні і без дріжджів. Навчилася у бабусі, як приготувати пухкі біляші з
м’ясом: готую за раз по 50 штук

Багато людей полюбляють соковиті біляші, але не всі вміють готувати їх вдома, особливо, якщо під рукою не виявилося дріжджів. Цей рецепт допоможе вам приготувати смаколик, не витративши багато часу.