facebook

Навіть коту можна на стіл: Оля Полякова показала, як виглядає кухня в її заміському маєтку (Фото)

Популярна співачка Оля Полякова показала шанувальникам, як виглядає кухня в її заміському маєтку під Києвом. Будинок знаходиться в елітному селищі, куди так просто не потрапити.

Шанувальники завжди прагнуть більше дізнатися про життя відомих особистостей. Їх цікавить усе: стосунки, сімейне життя, повсякденні справи та навіть деталі побуту. У свою чергу знаменитості часто намагаються зберігати приватність і приховувати особисте життя від зайвих очей. Однак, деякі публічні особи не бояться ділитися своїм повсякденням з прихильниками, відчуваючи себе комфортно навіть під прицілом камер.

Один із таких прикладів — популярна українська співачка Оля Полякова. Нещодавно вона відкрила завісу свого особистого простору, показавши кадри зі свого розкішного заміського маєтку, розташованого під Києвом у селищі Старе. Попри назву, селище далеке від уявлень про сільське життя — це місце елітної нерухомості, де мешкають виключно заможні люди. В’їзд до селища суворо контролюється, а з одного боку його оточують мальовничі ліси, з іншого — річка Дніпро.

Співачка Оля Полякова показала, як виглядає її дім
Співачка Оля Полякова показала, як виглядає її дім

Будинок Полякової має прямий вихід до річки, що додає особливої атмосфери затишку та спокою. Окрім того, на території маєтку є великий басейн, де родина проводить час у спекотні літні дні. Не менш цікаво, що на території розташовані город та теплиця, де ростуть овочі й фрукти. Колись тут навіть жили кози, з молока яких Оля робила власний домашній сир.

Оля Полякова показала, як виглядає її заміський маєток
Оля Полякова показала, як виглядає її заміський маєток

Варто зауважити, що з урахуванням її напруженого гастрольного графіку, співачка не займається господарськими справами особисто. Родині допомагають помічники, які доглядають за будинком, городом і тваринами, забезпечуючи підтримку порядку та затишку.

Одне з останніх відео, яке Оля опублікувала в соціальних мережах, демонструє її в домашній атмосфері на кухні – сидячи на столі з котом на руках, Полякова співає. Її кухня виконана в пастельних тонах, що підкреслює вишуканий стиль інтер’єру. На полицях серванту можна побачити срібний посуд, а на стінах — оригінальні картини, що додають особливого шарму. Затишну атмосферу доповнюють свіжі фрукти, розкладені в оригінальних тарілках.

Зона для прийому їжі відділена від основної кухні, що надає простору більше функціональності. А у центрі кухні розміщена велика стільниця, де зручно готувати страви для всієї родини.

Популярне

Схожі статті

Заміж після 40-ка: Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та інші зірки, які пішли під вінець в зрілому віці

Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та Ірина Білик довели, що вийти заміж ніколи не пізно. Героїні статті пішли під вінець, коли їм було за 40 років.

Це треба готувати вже зараз. Нереально смачний яблучний рулет: мій фірмовий рецепт вже по друзях розійшовся

Простий у приготуванні і дуже смачний – таким виходить бісквітний рулет з яблуками по цьому рецепту. Такий десерт не гірший за дорогі смаколики з ресторану.

На Михайлів день буду готувати рульку в пиві: тане в роті. Моя імпровізація для гостей з гірчицею та медом

Скоро християни будуть відзначати свято, присвячене архангелу Михаїлу. І цього дня можна приготувати традиційну страву – рульку в медово-гірчичній глазурі. Детальний рецепт у статті.

Сімейки з орнаментом для діда: Леся Нікітюк показала, чим радує свого молодшого на 9 років чоловіка

Леся Нікітюк, яка нещодавно розсекретила ім'я свого бойфренда, показала, які подарунки йому робить. Для свого молодшого на 9 років чоловіка телеведуча зробила досить специфічний сюрприз.

Хліб в котлети не кладу! Свекруха навчила, що додавати до фаршу, щоб котлети були соковиті на другий день

Кожна господиня знає, що приготувати соковиті та ніжні котлети — це справжнє мистецтво. І хочуть знайти такий рецепт, де котлети залишаються м'якими навіть на наступний день після приготування.

Дуже пишні і без дріжджів. Навчилася у бабусі, як приготувати пухкі біляші з
м’ясом: готую за раз по 50 штук

Багато людей полюбляють соковиті біляші, але не всі вміють готувати їх вдома, особливо, якщо під рукою не виявилося дріжджів. Цей рецепт допоможе вам приготувати смаколик, не витративши багато часу.