facebook

Віктор Франкович Павлік та його жінки: скільки разів одружувався “Шикидим” і як охомутав молодшу на 29 років

Український артист Віктор Павлік може похизуватися не лише своїм талантом, а й насиченим особистим життям. Чоловік одружувався 4 рази і зараз він перебуває у шлюбі з молодшою на 29 років красунею.

Вперше Віктор Павлік одружився буквально відразу після закінчення школи. Обраницею майбутнього артиста стала дівчина Ліда, яка через рік народила Павліку первістка – сина Олександра.

Перший шлюб Павліка тривав всього кілька років, після чого вони розійшлися. Зараз старшому сину Віктора Франковича 40 років і він як і батько став співаком. А ось Лідія продовжує жити в Полтавській області і веде непублічний спосіб життя. Час від часу жінка публікує у соціальних мережах свої знімки та фото з онуками.

Як виглядає найперша дружина Віктора Павліка Лідія
Як виглядає перша дружина Віктора Павліка Лідія

Не пройшло багато часу після розлучення, як Віктор Павлік одружився вдруге на жінці з Узбекистану, яку звуть Світлана. Цей шлюб тривав 8 років. За цей час встигла народитися донечка Христина.

В Мережі немає фото другої дружини Павліка, та є фото його доньки, яка вже доросла.

Донька Віктора Павліка неймовірна красуня, яка не захотіла публічного життя
Як виглядає донька Віктора Павліка

Після розлучення з другою дружиною Павлік одружився втретє на жінці на ім’я Лора Созаєва. Їхній шлюб був непростий: кілька разів вони розходилися, потім назад сходилися і в загальному прожили разом 20 років. В цьому шлюбі у Павліка народився син Павло. На жаль, Павло помер у 2020 році від онкології. На той момент хлопцю було всього 22 роки.

Як змінилася колишня дружина Віктора Павліка Лора Созаєва
Третя дружина Віктора Павліка Лора Созаєва

Розлучення Павліка і Созаєвої також відбулося в 2020 році. На той час чоловік вже кілька років не жив з дружиною і мав молоду коханку, яка й стала його четвертою дружиною.

Катя Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка, яка молодша від нього на 29 років.

Катерина Репяхова випадково показала, як насправді у неї підписаний її чоловік Віктор Павлік
Як виглядає четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова

З Катею Віктор Франкович розписався відразу після розлучення з третьою дружиною – в травні 2020 року. Вже через рік у них народився син Михайлик. Хоча у довговічність цих стосунків мало хто вірив, та Павлік і Репяхова щасливі у шлюбі вже 4 роки і планують майбутнє поповнення.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?