facebook

Коли не маю часу. Всього 4 інгредієнта. Нагодувала всю сім’ю за копійки: дуже смачний рецепт без м’яса

Коли мало часу, а нагодувати сім'ю потрібно швидко, цей рецепт вам точно стане при нагоді. Просто, швидко, бюджетно, а головне – дуже смачно.

У сучасному світі у жінок на домашні страви та приготування їжі залишається небагато часу. Саме тому швидкі і смачні рецепти стають все більш популярними.

Пропонуємо до вашої уваги швидкий у приготування рецепт смачної вечері, яка ще й готується з найпростіших інгредієнтів. Страва виходить дуже ситної і нею можна нагодувати всю сім’ю.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 2-3 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • помідор – 1 шт;
  • сметана – 200 г;
  • зелена цибуля – пару гілочок;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія.

Спосіб приготування:

Картоплю очищаємо і нарізаємо тоненькими кружальцями. Нарізану картоплю промиваємо у холодній воді і просушуємо паперовим рушником.

Розігріваємо пательню з олією і викладаємо туди підготовлену картоплю. Смажимо картоплю періодично помішуючи до золотистості.

Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки
Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки

В миску розбиваємо яйця, додаємо до них сметану, сіль та перець і збиваємо вилкою до однорідності. Сметану можна брати будь-якої жирності У яєчно-сметанну суміш додаємо дрібно нарізану зелену цибулю та нарізаний кубиком помідор. Все перемішуємо. За бажанням можна додати й іншу зелень: кріп, чи петрушку.

Цією сумішшю заливаємо картоплю на пательні. Робимо невеличкий вогонь і накриваємо сковорідку кришкою.

Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки
Рецепт швидкої вечері з чотирьох інгредієнтів за копійки

Смажимо 15 хвилин і подаємо страву до столу. За бажанням, страву можна посипати натертим сиром та свіжою зеленню.

Така запіканка з картоплі виходить дуже смачною і ситною. Інгредієнти у цій страві можна змінювати за власним бажанням. Так, у заливку ви можете додати ковбасу, болгарський перець, або прибрати якийсь інгредієнт.

Подавати таку запіканку варто зі свіжими салатами, або соленостями.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?