facebook

Що відомо про першу жінку Віталія Борисюка, яку він покинув заради одруженої Сумської: вони були заручені

Відоме подружжя акторів Віталій Борисюк і Ольга Сумська живуть у шлюбі майже 30 років. Та вони не є один для одного першим коханням. Сумська раніше мала чоловіка, а Борисюк – наречену.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк – одна з найвідоміших зіркових пар українського шоу-бізнесу. В цьому році подружжя відсвяткували 28-му річницю шлюбу.

Борисюк і Сумська не приховують, що їхній шлюб важко назвати ідеальним. Вони пережили не одну кризу у стосунках і навіть були на межі розлучення. Втім, подружжя все ж зберегли свій шлюб і зараз живуть у повній гармонії та взаєморозумінні.

Варто відзначити, що стосунки Борисюка і Сумської почалися з гучного любовного скандалу. Так, якийсь час Борисюк був коханцем молодої Сумської, аж поки їх не застукав перший чоловік акторки Євген Паперний. Про цю історію відому всім, адже тоді розбірки Паперного з Сумською і Борисюком стали публічними.

Сумська зраджувала Паперному з Борисюком
Сумська зраджувала Паперному з Борисюком

Та той факт, що й Борисюк був не вільним на момент початку стосунків з Сумською мало хто знає. Так, коли Віталій вперше побачив Ольгу, він перебував у стосунках з дівчиною на ім’я Жанна. Тоді молодому Борисюку дуже сподобалася Сумська, але він навіть боявся до неї підійти. По-перше, Ольга вже була відомою, а по-друге, вона була у шлюбі і мала маленьку доньку.

Тоді Борисюк продовжив зустрічатися з Жанною і навіть обіцяв на ній одружитися. Та все змінилося, коли чоловік пішов працювати у театр, де працювала й сама Сумська. Тоді Борисюк забув про свою наречену і про факт того, що Ольга не вільна і почав крутити з нею роман.

Ольга Сумська виходила заміж за Віталія Борисюка двічі – подробиці з особистого життя актриси
Весілля Сумської і Борисюка

Врешті, Віталій покинув свою наречену. Після викриття Паперним коханців, Борисюк і Сумська почали жити разом, а згодом одружилися. Вони разом виховали доньку Сумської від першого шлюбу Тоню, а пізніше стали батьками спільної доньки Ганни.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?