facebook

Знову стали батьками, але тепер за кордоном: Григорій Решетнік з дружиною приймають привітання та здивування

Гріша Решетнік разом із дружиною Христиною відвідали Прагу з почесною місією – стали вінчальними батьками. Тепер до трьох синів пари у них додалося ще й відразу двоє підопічних.

Григорій Решетнік похвалився у своєму Інстаграм-акаунті світлинами та відеоматеріалами з чеської церкви у Празі. Туди ведучий завітав разом із дружиною Христиною з певною метою.

Решетніки стали вінчальними батьками для двох своїх друзів. Тож тепер у подружжя не лише троє синів, а й двоє хрещеників. Байдуже, що вже зовсім дорослих. Григорій відзначив:

“Для нас дуже відповідально і велика честь стати вінчальними батьками наших друзів”.

Отже, Гріша з Христиною обзавелися додатково двійнею. Ставши хрещеними батьками, мають опікуватися похресниками й у всьому допомагати по життю. Тепер Решетніки мають підказувати повінчаній парі, як досягнути гармонії у подружньому житті та як розв’язувати непорозуміння та конфлікти, що іноді трапляються.

Григорій та Христина Решетніки стали вінчальними батьками

Мають не лише давати настанови, але й власним прикладом показувати, що таке зразкова сім’я. Здається, з цією місією пара порається ідеально. Самі 14 років живуть у шлюбі, виховують трьох чудових синів. І за всі ці роки не розгубили найголовніше – кохання й повагу один до одного.

Підписники Інсти Григорія побажали молодятам щастя у шлюбі. От тільки навчені українськими традиціями відвідування церкви, здивувалися – чому жінки дозволили собі показати коліна? До того ж на жіночих голівках відсутні хустки.

Та, певно, за кордоном зовсім інші погляди на церковні обряди. Корони над головами під час вінчання теж ніхто не тримав. Уважні юзери помітили триколор на паперті. Їм пояснили, що у прапора Чехії збігаються кольори з російським, тільки синій відтінок у вигляді трикутника, а не смужки.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?