facebook

Слава біжить поперед нього – бабій та абʼюзер: про нового обранця Лесі Нікітюк гуляють невтішні чутки

Нещодавно мережу заполонила новина про те, що Леся Нікітюк врешті решт познайомила публіку зі своїм обранцем. Проте чутки про хлопця розходяться не найприємніші.

Нещодавно мережа буквально вибухнула новинами про знамениту українську ведучу Лесю Нікітюк, яка нещодавно познайомила публіку зі своїм новим обранцем — військовослужбовцем Дмитром Бабчуком.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Проте, якщо бути точнішим, ініціатива знайомства з новим бойфрендом не зовсім належала самій Лесі. Все почалося з того, що уважні фанати помітили ведучу разом із молодим чоловіком в Одесі. І хоча спочатку це була лише чергова здогадка, інформація почала швидко розповсюджуватися в інтернеті. Урешті-решт Леся Нікітюк вирішила розповісти, хто ж насправді підкорив її серце.

Виявилося, що таємничим обранцем став 28-річний Дмитро Бабчук — старший лейтенант Збройних сил України, родом із Одеси. Він служить в морській піхоті і вже встиг зарекомендувати себе як відповідальний та сміливий військовий. Проте публіка звернула увагу не лише на його військові заслуги, але й на його вік – Дмитро молодший за Лесю на цілих 9 років.

Леся Нікітюк показала 28-річного обранця
Леся Нікітюк показала 28-річного обранця

І поки прихильники Лесі щиро раділи її новому коханню, соціальні мережі почали заповнювати чутки та скандальні заяви про Дмитра. У мережі з’явилися повідомлення від дівчат, які стверджують, що вони нібито мали стосунки з Дмитром до його знайомства з Нікітюк. Згідно з їхніми твердженнями, він має репутацію бабія та маніпулятора, а його стосунки з іншими дівчатами були далекі від ідеальних.

Зокрема, інтернетом поширюються скриншоти переписок, де Дмитро нібито використовував одні й ті самі фрази і “казки” для багатьох жінок. Одна з його умовних екс-дівчат навіть побажала Лесі уникнути того болю, що пережили інші, натякаючи на шантаж, погрози та зради з боку Дмитра. Ці заяви швидко підігріли інтерес до нової пари, викликавши хвилю обговорень та суперечок.

Мережею ширяться неприємні чутки про обранця Лесі Нікітюк
Мережею ширяться неприємні чутки про обранця Лесі Нікітюк

Проте, ні Леся Нікітюк, ні сам Дмитро поки що не коментували ситуацію. Вони вирішили залишити цю тему без відповіді, дозволивши публіці самостійно вирішувати, чи варто вірити цим чуткам.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.