facebook

Високо злетіла, а потім зникла з радарів: чим сьогодні займається суддя “Україна має талант” Слава Фролова

Слава Фролова була ледь не найпопулярнішою суддею на проєкті "Україна має талант". Проте як швидко злетіла зірка, також швидко зникла з радарів. Чим сьогодні займається Слава поза телеекранами?

Слава Фролова швидко здобула популярність завдяки своїй щирості та професіоналізму. Найбільшу популярність принесла участь у суддівській команді шоу “Україна має талант”, яке дебютувало на екрани у 2009 році. Слава була частиною журі протягом кількох сезонів разом із хореографом Владом Ямою, продюсером Ігорем Кондратюком, Ектором Браво та іншими зірками.

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Фролова завжди ставилася до кожного учасника з великою повагою та підтримкою, що робило її улюбленицею учасників та публіки.

Однак, на піку своєї популярності, Слава Фролова поступово зникла з радарів українського телебачення. Її раптова відсутність на екранах викликала чимало питань: куди поділася зіркова суддя та що вона робить зараз?

Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант
Куди зникла Слава Фролова, яка роками працювала на шоу Україна має талант

Фролова свідомо відійшла від активної участі в медіа, зробивши вибір на користь творчого розвитку та особистого життя. Як виявилося, після завершення своєї кар’єри на телебаченні, вона присвятила себе мистецтву, культурі та соціальним проєктам.

Сьогодні Слава Фролова займається різноманітними культурними та соціальними проєктами. Вона є засновницею арт-проєкту, який став платформою для творчого розвитку та культурного обміну в Україні. Проєкт націлений на підтримку молодих митців, а також на популяризацію сучасного мистецтва. Окрім того, Фролова активно займається волонтерською діяльністю, бере участь у благодійних проєктах, підтримуючи ініціативи, пов’язані з освітою та культурою.

Слава Фролова сьогодні займається творчою та культурною діяльністю
Слава Фролова сьогодні займається творчою та культурною діяльністю

Щодо особистого життя, Слава завжди тримала його у секреті. Вона рідко розповідає про свою родину чи особисті стосунки. Відомо, що Слава є мамою, і ця частина життя є для неї надзвичайно важливою.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.