facebook

Багатодітних батьків в Україні прибуло: недавно стали татами Усик у 37, Дикий – у 45, Нагрудний – у 50 років

Молодь нині не поспішає народжувати дітей, а от стара гвардія розуміє, що це найбільше багатство, яке може бути на світі. От і стають знамениті чоловіки татами у 37, 45 і навіть 50 років.

Олександр Усик

З дружиною Катериною боксер має 4 дітей. Найменша донька Марійка народилася 28 січня, коли татусю вже минуло 37 років. Самого глави родини в цей час у Києві не було – готувався до важливих змагань. Старші діти теж перебували за кордоном.

Олександр Усик став татом у 2024 році

Тож породіллі довелося поратися самотужки. Олександр подумки був присутній у пологовій залі, а коли донечка з’явилася на світ, побачив малятко по відеозв’язку. Тепер батько надолужує час і намагається бути поряд із рідними людьми якомога більше.

Олексій Нагрудний

Актор за свої 50 років устиг 4 рази стати на весільний рушник. З кастинг-директоркою Світланою Горшковою зірка “Жіночого лікаря. Нове життя” вже мають 15-річного сина Олександра. Цьогоріч родина поповнилася ще і Євгенком.

Олексій Нагрудний став татом у 2024 році

Чоловік був поряд із породіллею у найвідповідальніший момент, а на честь другого синочка подарував коханій жінці підвіску з діамантом. Народжувала Світлана у столиці. Усе пройшло без ускладнень.

Андрій Дикий

Хореограф – досвідчений татусь. Коли дружина Лілія Ребрик у березні народила третю донечку, Андрій відразу ж пригадав, як користуватися памперсами. Пара разом майже 13 років. Мають 12-річну Діану та 7-річну Поліну.

Андрій Дикий став татом у 2024 році

Коли народилася третя дитина, чоловіку вже було 45 років, а породіллі – 43. Та рішення про поповнення родини було зваженим і вивіреним, тож обоє не шкодують, що стали батьками маленької Аделіни. Пологи відбувалися у Києві.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.