facebook

“Взявся рукою за святе”: Христина Соловій притулилася до чоловіка – не Жадан, не Вакарчук, але теж музикант

Христина Соловій хоч і запевняє, що закохалася в чоловіка, який служить, усе ж віддає перевагу музикантам. Спочатку 10 років була підопічною Вакарчука, потім закрутила роман із Жаданом. Тепер…

Христина Соловій виклала у свій Інстаграм світлини з Америки. Й хоч у поїздці завжди поряд була менеджерка Софі, співачка таки встигла зустрітися в Нью-Йорку з музикантом, який раніше грав у гурті “Океан Ельзи”.

Схоже, стосунки з Владіміром Опсеніца у Христини залишилися дуже теплими, оскільки вона міцно притиснулася до серба. А той своєю чергою “взявся рукою за святе”. Соловій підписала ці фото з пивбару:

“Ми любимо Ісуса, а Він нас”.

Гітарист і справді з довгим волоссям та витягнутим обличчям чимось нагадує Ісуса. Він серб за національністю, тож може вільно подорожувати світом. Чим Владімір займається у Нью-Йорку, невідомо.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Після того, як чоловік пішов від Вакарчука, то перейшов до гурту Drezden, який створив Сергій Міхалок. Далі його шлях проліг у Lazar Novkov & Frame Orchestra. Певно, коли Святослав був продюсером Соловій, серб та українка бачилися часто й здружилися. Тому тепер, зустрівшись, не могли стримати обопільної радості.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Не всім підписникам Христини подібні обійми припали до вподоби. Деякі фани висловили думку, що краще б дівчина залишалася з Сергієм Жаданом. Хтось навпаки позаздрив Опсеніці, адже серб нині запросто може зганяти до “Великого яблука” на відміну від пересічного українця. Зійшлися на одному:

“Тут дивно все”.

Враження від американського міста у нашої пташки залишилися двоякими. Христина написала, що “в перший день NYC фліртує, на 2 день цілує, на 3 день просить залишитись на ніч”. А що буває на 4 день, Соловій запропонувала фанам здогадатися самим.

Анатолій Анатоліч висловив у коментах припущення: “викликає таксі”, але Христина відповіла, що це відбувається аж на 7 день. Хай там як, артистка невдовзі буде в Україні, адже на 22 жовтня заплановано її концерт у Львові, а далі – вояж іншими українськими містами.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.