facebook

Нічим непримітний памʼятник в Донецьку: як виглядає могила Сергія Сивохо, який помер 1 рік тому – є фото

Дружина відомого коміка і шоумена Сергія Сивохо показала, як у Донецьку виглядає місце, де спочиває вічним сном улюбленець публіки. Тетяна опублікувала зворушливу промову на честь коханого чоловіка.

17 жовтня 2023 року український шоу-бізнес втратив одну зі своїх яскравих зірок — Сергія Сивохо. Комік, телеведучий, продюсер і громадський діяч пішов із життя після тривалої боротьби із серйозною хворобою. Помер артист у Німеччині, де проходив лікування, залишивши по собі величезний спадок у сфері комедії  та щирі спогади у серцях шанувальників про нього.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Прощання з Сергієм Сивохо відбулося в Києві у Жовтневому палаці. На церемонію прийшли друзі, колеги та шанувальники артиста, аби вшанувати його пам’ять. У залі була виставлена урна з прахом Сергія, яка після церемонії була перевезена до Донецька. Це було рішення матері Сивохо — вона хотіла, щоб її син спочив поруч з рідними. На центральному цвинтарі Донецька, де колись були поховані його батько, дідусь і дві бабусі, Сергій знайшов свій останній притулок.

Могила Сивохо — це спокійне і тихе місце, яке його вдова, Тетяна, часто відвідує. Вона не раз публікувала фотографії та ділилася спогадами в соціальних мережах, показуючи, яким був її чоловік і як сильно вона його досі любить. У день роковин Тетяна присвятила йому зворушливу промову, в якій висловила свій біль від втрати і подяку за роки, проведені разом.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Вдова розповіла, що рік після смерті Сергія промайнув швидко, але це не полегшило її біль. Вона наголосила, що час не лікує, а рана від втрати залишилася такою ж свіжою. Тетяна згадала, яким добрим, розумним і талановитим був її чоловік.

Сергій залишався частиною “Ліги Сміху” до останнього. Навіть коли був тяжко хворим, він продовжував допомагати іншим, організовуючи гуманітарну допомогу для госпіталів і біженців. Сергій ніби поспішав виправити світ, поки його серце ще билося.

Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник
Дружина Сергія Сивохо показала, як виглядає його памʼятник

Хоча життя Сергія обірвалося надто рано, він продовжує жити у серцях тих, хто його любив і поважав. Сьогодні, у першу річницю його смерті, усі згадують його як людину, яка своєю працею зробила світ трохи кращим.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.