facebook

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Настя Каменських, відома українська співачка, має не тільки цікаву творчу біографію. Хоча й шанувальники добре пам’ятають тільки її другого чоловіка Олексія Потапенка, насправді в житті артистки була ще одна важлива персона. Мова йде про її першого обранця, з яким вона почала кар’єру.

Перший чоловік Насті Каменських

Почались стосунки зіркової пари ще на початку 2000-х років. Тоді Настя Каменських навчалась з Володимиром Дятловим на одному курсі столичного університету. Спільні захоплення породили палке кохання – згодом молоді люди почали зустрічатись та жити разом.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

Володимир Дятлов свою кохану підтримував у всьому та допомагав їй будувати музичну кар’єру. Шанувальники, рідні та друзі пророкували парі один варіант розвитку подій – весілля й щасливе життя разом. Втім, на шляху закоханих стала трагічна подія. Одного дня вони потрапили в ДТП. У результаті рідних Дятлова не стало.

Хоча й одразу така подія зблизила закоханих, адже вони допомагали одне одному пережити трагедію, потім чоловікові довелось поїхати. На рідній Миколаївщині залишилась його бабуся – без рідних, які б могли їй допомагати. Онук прийняв важливе рішення та лишився поруч із нею. Відстань стала вирішальним фактором, що вплинув на розставання пари.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

До слова, колишній коханий Насті Каменських мав у молодості стільки ж амбіцій, скільки і вона. Це допомогло чоловікові стати успішним бізнесменом, власником закладу, учасником політичного життя рідного краю та директором сільськогосподарського підприємства в одному з міст Миколаївщини.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.