facebook

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

Віктор Павлік

Майже 40 років тому Віктор Павлік розпочав свою творчу діяльність у сільському ВІА “Еверест”. Відтоді утекло чимало води. Артист устиг і здобути диригентську освіту, і прославити Тернопільську філармонію виступами гурту “Анна Марія”, і в Туреччині попрацювати.

Знаменитостей почали називати по батькові

Нині музиканту вже минуло 58 років. І хоч він зовсім молодий татусь, але навіть четверта дружина Катерина називає главу родини з повагою Віктором Франковичем. Тож і всім решті пора забути про Віктора, а пригадати, як звали тата артиста.

Влад Яма

Насправді у свої 42 роки хореограф волів би називатися повним ім’ям – Владиславом Миколайовичем. Та навряд чи це можливо в Америці, де нині мешкає родина Ями. Адже за океаном не заведено використовувати по батькові.

Знаменитостей почали називати по батькові

Якби залишався в Україні та продовжував вести шоу “Танці з зірками”, то, напевно б, дочекався поважливого звертання. У цьому проєкті Яма спочатку виступав у ролі хореографа, а потім міцно, на цілих 5 сезонів, закріпився у суддівському кріслі. Це на рівні Григорія Чапкіса та Катерини Кухар. Довше не висидів ніхто.

Олег Винник

Аби не втік ганебно з України, то у свій 51 рік уже б називався Олегом Анатолійовичем. Натомість нині на інше, окрім зневаги та роздратування, артист від земляків не може очікувати.

Знаменитостей почали називати по батькові

І хоч вирішив порадувати фанів патріотичною піснею про “Лютий лютий”, вовчиці йому зради не вибачили. Адже в момент найбільшого розпачу, коли шанувальники потребували розважливого слова підтримки, співак тупо рятував своє життя, наплювавши на довіру мільйонів людей. Запізнився він якось зі своїм лютим на 2,5 року.

Популярне

Схожі статті

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.