facebook

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

Олег Скрипка

Ми звикли бачити Олега Скрипку дуже активним й рухомим. На своїх концертах він і хвильки не встоїть на місці – то співає, то танцює, то віртуозно грає на різних музичних інструментах, то зривається й біжить просто у глядацьку залу.

Олег Скрипка посивів та постарів

Та, схоже, вік бере своє. Досягнувши пенсійної межі, артист став дуже зрідка з’являтися на публіці. На концерті збирається зустрітися лише 15 січня 2025 року з програмою “Різдвяний концерт Щедрик”.

Днями Олег Юрійович виклав у мережу невеличке відео зі зніманнями, але не власного кліпу. Артиста запросили зіграти роль благородного чоловіка з собачкою. Шанувальники ахнули: як постарішав їхній кумир!

Сергій Бабкін

Цьому 45-річному артисту ще дуже далеко до пенсії, але побіліле волосся та сива борідка теж перетворили артиста на глибокого старця. Навіть дивно – чому він так посивів. Родина мешкає за кордоном у повній безпеці.

Сергій Бабкін посивів та постарів

Прокидатися вночі під завивання сирен повітряної тривоги та бігти в укриття не потрібно. Здригатися від звуків вибухів ракет та шахедів теж не доводиться. З усім тим, “недоношенный ребёнок войны” має не дуже привабливий вигляд.

Як харків’янин, Сергій раніше виконував пісню “Я солдат” російською мовою, але 2 роки тому переклав відразу на дві – українську та англійську. Отже, кожен зможе обрати собі текст до снаги. Але Бабкіну з волоссям треба щось робити – воно його дуже старить.

Популярне

Схожі статті

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.