facebook

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

45-річна Маша Єфросиніна піддалася загальній тенденції демонструвати довжину ніг і влаштувала фотосет, де на першому плані була саме ця частина тіла. Певно, блогерка надихнулася досвідом кращої подруги Олі Полякової.

Любителька “Білого наливу” записала відео, де співає свою нову пісню “Жінка з цікавим минулим”. Спочатку Оля сидить на кріслі, закинувши одну ногу на іншу. Потім перекидає свої кінцівки з однієї на іншу.

Маша Єфросиніна похизувалася довжиною ніг

Все буквально так, як у культовому фільмі “Основний інстинкт” із Шерон Стоун. Єфросиніна вирішила довести, що має не менш довгі й стрункі ніжки. Тож зробила кілька знімків, на яких перебуває у короткій чорній сукні.

Маша Єфросиніна похизувалася довжиною ніг

Маша прийняла театральну позу й теж закинула ніжку на ніжку. Щоправда, позицію нижніх кінцівок не змінювала, тож жодної асоціації з голлівудською зіркою не викликала. Хоча, схоже, довжина ніг у ведучої нічим не гірша, аніж у співачки.

Оля Полякова похизувалася довжиною ніг

Дві подружки мають зріст 180 см, тож і красою ніг Бог дорослих дівчат не обділив. Полякова не приховує, що довжина її ніг складає 126 см. Єфросиніна довжину своїх нижніх кінцівок не оприлюднювала на загал. Та, схоже, не набагато менше, аніж у конкурентки.

З таким же зростом є ще одна знаменитість – Леся Нікітюк. Ведуча запевняє, що від стегон до п’яток у неї 110 см. Тож на якому місці у цій ієрархії перебуває саме Маша, ми поки сказати не можемо. Обиратимемо чисто візуально – кому як здасться.

Популярне

Схожі статті

Яма зачарувався Гросу, яку побачив у
 США: неочікувана зустріч судді “Танців з зірками” та похресниці Білик

Колишній суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма на одному з заходів у Америці зустрів свою колегу, Аліну Гросу. Хореограф був зачарований виступом співачки, чим поділився в соціальних мережах.

Всі його знають, а вона знати не хоче: як виглядає екс-чоловік Лідії Таран, яка до переїзду працювала на 1+1

47-річна українська телеведуча Лідія Таран ніколи офіційно не виходила заміж. Втім, у її житті був чоловік, з яким вона прожила разом 5 років і стала мамою.

Настя Каменських розповіла, чим схожа на звичайних людей: дружина Потапа – зірка з народу (Фото)

Українська співачка Настя Каменських зізналася, що в осінній період відчуває зниження працездатності і бажання щось робити. Артистка розповіла, як вона долає цей стан.

Тиха розкіш в українському стилі: Наталія Сумська одягла вузькі штани та розпустила волосся – всі ахнули

Відома українська акторка Наталія Сумська підкорює публіку не лише своєю професійністю та талантом, а й стильною зовнішністю. Попри вже досить поважний вік Наталія виглядає свіжо та природньо.

“Довела Дзідзьо до розлучення й сказала, що пожартувала”: Оля Цибульська розповіла правду про ці стосунки

Деякий час усі, кому заманеться, обговорювали роман одруженого Дзідзьо з матір'ю-одиначкою Олею Цибульською. Нині ситуація кардинально змінилася – артист розлучений, а співачка якраз заміжня.

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.