facebook

“Довела Дзідзьо до розлучення й сказала, що пожартувала”: Оля Цибульська розповіла правду про ці стосунки

Деякий час усі, кому заманеться, обговорювали роман одруженого Дзідзьо з матір'ю-одиначкою Олею Цибульською. Нині ситуація кардинально змінилася – артист розлучений, а співачка якраз заміжня.

Оля Цибульська внесла ясність у питання, чи були в неї романтичні стосунки з Дзідзьо, коли вони активно робили дуети. Співачка запевняє, що насправді все було зовсім не так, як видавалося.

Мовляв, у них із Михайлом Хомою була лише співпраця і нічого більше. Просто офіси розташовані на одному поверсі. Тож коли зустрічалися, могли й обійнятися по-дружньому. До розлучення чоловіка з дружиною Славією вона не причетна ніяким боком.

Чи був роман між Дзідзьо та Ольгою Цибульською?

Звісно, вони з Хомою записували промовисті пісні й дуже відверті дуети. А ще Цибульська частенько в інтерв’ю жартувала, навіть коли просила подарувати їй обручку. Дзідзьо підігрував співачці, але все це було не в реальності. І всі розмови, що син Олі як дві краплі води схожий на Михайла – теж повна нісенітниця.

Чи був роман між Дзідзьо та Ольгою Цибульською?

Цибульська й Хома виключно колеги, які дружать та провокаційно жартують одне з одним. Лише зараз Ольга потроху почала розуміти, наскільки важливо публічним людям бути обережними зі словами, бо їх можуть інтерпретувати зовсім по-іншому.

Чи був роман між Дзідзьо та Ольгою Цибульською?

На сцені вони заграють один до одного, а от після концерту комунікують зовсім по-іншому – як справжні друзі. Тож між артистами існує лише професійна співпраця. За кулісами вони зовсім інші.

Оля Цибульська назвала всі розмови про кохання з Михайлом Хомою міфами та чутками, які поширювалися кілька років поспіль. Навіть законний чоловік артистки іноді вівся на всі ці розмови й влаштовував їй сцени ревнощів.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.