facebook

Звичайна жінка за 50: Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить Борисюк без макіяжу і зачіски (Фото)

58-річна акторка Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить її чоловік Віталій Борисюк. Жінка з'явилася в кадрі без грама макіяжу і з мокрим волоссям.

Ольга Сумська багато років поспіль носить статус однієї з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Це звання жінка отримала заслужено, адже вона дійсно має яскраву зовнішність і природну вроду.

З молодих років і до теперішнього часу Сумська жодного разу не змінювала свій образ. Якщо у фільмах її можна побачити і з коротким волоссям і рудою, чи брюнеткою, то в реальному житті Сумська завжди була довговолосою блондинкою зі стрункою фігурою і стильним вбранням.

Ольга Сумська показала двох найменших донечок - Джесю та Жасмін
58-річна Ольга Сумська показала себе без макіяжу і зачіски

Звісно, з роками краса кожної людини починає в’янути. Ольга Сумська не є виключенням. Зараз акторці 58 років і вона вже не така молода та свіжа, як раніше. Так, на обличчі Ольги можна помітити зморшки та інші вікові зміни шкіри. При цьому акторка зовсім цього не соромиться і час від часу показує себе без макіяжу у своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Сумська показала своє ранкове перевтілення. Ольга сфотографувала себе без макіяжу і з мокрим волоссям, а потім показала себе після того, як власноруч нанесла грим.

Ольга Сумська без макіяжу і з ним
Ольга Сумська без макіяжу і з ним
58-річна Ольга Сумська показала себе без макіяжу і зачіски
58-річна Ольга Сумська показала себе без макіяжу і зачіски

Звісно, з макіяжем Ольга відразу посвіжішала і стала виглядати яскравіше, та й без макіяжу акторка виглядає молодше свого віку.

Як Ольга Сумська залишається молодою і вродливою

Ольга Сумська ніколи не робила пластичних операцій, та у свої 58 років вона виглядає молодше свого віку. Щоб мати такий вигляд, акторка багато працює над собою. По-перше, Ольга слідкує за своїм харчуванням і займається спортом, а по-друге, жінка регулярно ходить до косметолога та робить різні процедури, які допомагають її шкірі залишатися пружною та підтягнутою.

Крім того, Сумська слідкує за модою та останніми трендами і завжди одягається актуально та сучасно. Ольга вміє підкреслити свої переваги і завжди виглядає жіночно і яскраво.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.