facebook

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Леся Нікітюк знову привернула увагу своїх шанувальників, влаштувавши розкішну фотосесію з нагоди свого 37-річчя. Українська телеведуча, відома своїм почуттям гумору і сміливим підходом до стилю, з’явилася перед камерою в ефектній чорній мінісукні з пишною атласною спідницею та корсетом, який підкреслив її струнку талію і сміливе декольте.

Зірка може сміливо вбиратися і відверті наряди, адже має дійсно завидну фігуру. Шанувальники вже давно захоплюються фігурою Лесі, і недарма її ноги часто називають “ногами України”.

У святковому дописі Нікітюк поділилася своїм настроєм та емоціями, зазначивши, що на цей момент її життя йде за планом, і вона почувається щасливою. Це одкровення супроводжувалося позитивними побажаннями від фанів, які вже не перший рік підтримують зірку. Леся відзначила, що цей день народження став ще однією важливою подією в її житті, і вона готова рухатися вперед з новими досягненнями.

Леся Нікітюк відсвяткувала своє 37-річчя та розповіла, що робить її щасливою
Леся Нікітюк відсвяткувала своє 37-річчя та розповіла, що робить її щасливою

Окрім того, нещодавно Леся Нікітюк приголомшила своїх прихильників, представивши свого обранця. Як стало відомо, її коханим є 28-річний військовий Дмитро Бабчук, який теж не залишився поза увагою публіки. Пара отримала багато підтримки від шанувальників, які з радістю сприйняли новину про їхні стосунки.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Проте знайшлися у новоспеченої пари і недоброзичливці. У мережі розповсюджується інформація, що новий обранець Лесі – звичайний бабій та маніпулятор. Сама пара ще не прокоментувала цю ситуацію, заливши все на розсуд фанів.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.