facebook

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

Святослав Вакарчук зі своїм гуртом “Океан Ельзи” побив усі шоубізнесові рекорди, зібравши аж 5 Палаців Спорту підряд. Ще й пообіцявши тим, хто не спромігся побувати на концертах у ці дні, що повторять “на біс” навесні 2025-го.

Таким чином Святослав заткнув горлянки всіляким басковим та кіркоровим, які на всі усюди кричали, що жоден з українських виконавців не потягне навіть палац “Україна” з його 3600 місць, а не те, що 7-тисячний Палац спорту.

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

З 12 по 16 жовтня ця концертна зала стала місцем паломництва фанів “ОЕ”, які разом із фронтменом залюбки виконували найкращі композиції гурту, яких за 3 десятиліття творчої діяльності назбиралося чимало.

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

Святослав Вакарчук у своєму Інстаграм-акаунті подякував шанувальникам, вбравшись у дірявий светр:

“Незважаючи на складні умови, ми безмежно вдячні за вашу підтримку протягом цих 30 років”.

Звісно, музикант не міг у своїй промові не торкнутися подій, які розвивалися в ці дні довкола Палацу Спорту, назвавши їх “драматичними”. Але наприкінці висловив надію на краще:

“Віримо, що попереду на нас чекає ще багато років спільної музичної подорожі!”

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

Слід відзначити, що в перший день 3-годинного виступу “Океану Ельзи” все закінчилося для фанів неприємностями. На виході з концерту на осіб чоловічої статі очікували представники ТЦК з поліцією. Всіх, хто не оновив дані, згідно з чинним законодавством, забирали з собою.

А 16 жовтня, щойно розпочався концерт, оголосили повітряну тривогу. Глядачі разом із музикантами перемістилися на станцію метро “Палац спорту”, де й продовжили всім гуртом виконувати улюблені пісні. Назад до зали того дня люди вже не потрапили.

Популярне

Схожі статті

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.