facebook

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

Melovin неабияк приголомшив шанувальників, виклавши в мережу дуже романтичну світлину. На тлі вечірнього Києва бачимо дві руки – чоловічу й жіночу. На дівочій відразу дві обручки з великими камінцями – не безіменному та вказівному пальцях. Костя підписав фото промовисто:

“Вона сказала “Так”.

Коментарі під цим постом в Інстаграмі Бочаров закрив, тож привітати молодят у фанів немає жодної можливості. Та якщо уважно придивитися до пафосної світлини, можна відзначити, що жіноча рука з браслетом та ідеальним манікюром, яка лежить на чоловічій долоні, є лівою.

Melovin зробив пропозицію руки й серця коханій

Що хотів цим сказати Melovin? Залишається поки загадкою. Можливо, натякає на новий кліп, а не на особисті стосунки й кардинальні зміни в житті? Після камінгауту співака ми знаємо, що Кості подобаються однаково як дівчата, так і хлопці.

Ще у вересні на концерті артист розповів щемку історію нещасливого кохання. Мовляв, стосунки, які тривали 2 роки поспіль, закінчилися зрадою і розставанням. І це після того, як артист дав коханій людині шанс на виправлення.

А влітку в одному з інтерв’ю Melovin несподівано зізнався у коханні співачці Kola і навіть зробив пропозицію, попри те, що дівчина вже заміжня. Бочарова розчулив вчинок колежанки, яка поступилася йому своїм душем.

Богдан Беспалов, який завжди знає про зірок трішки більше за інших, розчарував меловінаторів. Блогер назвав фото заручин співака “ще одним піар-кейсом”. Що ж, поживемо – побачимо. І, можливо, врешті дізнаємося, хто власниця руки з двома обручками.

Популярне

Схожі статті

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.