facebook

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

Історія кохання Катерини Осадчої та Юрія Горбунова тривалий час була гучною темою для обговорень у медіа та серед прихильників. Їхні стосунки почалися ще під час спільної роботи на шоу “Голос країни”. І хоча спочатку вони були просто колегами, поступово між ними зав’язалися почуття, які згодом переросли в щось більше.

Історія кохання Юрія Горбунова та Каті Осадчої
Історія кохання Юрія Горбунова та Каті Осадчої

На той момент Юрій був одружений з жінкою на імʼя Людмила, з якою прожив близько 20 років. Проте їхні стосунки охололи і вони з дружиною все частіше відчували, що шлюб втратив колишню близькість. Згодом пара вирішила розлучитися. Це рішення далося їм непросто, але обидва розуміли, що продовжувати разом їм вже немає сенсу. Спільних дітей пара не мала, тому прийняли рішення не тримати одне одного просто так.

Перша дружина Юрія Горбунова, з якою він прожив 20 років
Перша дружина Юрія Горбунова, з якою він прожив 20 років

Тим часом стосунки між Катериною та Юрієм ставали дедалі теплішими. На зйомках вони проводили багато часу разом, і з кожним днем їхні почуття зміцнювалися. Хоча на початку вони намагалися тримати свої стосунки в таємниці, через увагу преси зробити це було важко. Люди почали говорити, що Катерина причетна до розриву шлюбу Юрія, проте вони обидва завжди наголошували, що їхні стосунки почалися після того, як Юрій розлучився.

У 2017 році пара вирішила офіційно оформити свої стосунки. Їхнє весілля було тихим і скромним, лише для найближчих. На весіллі Катерина була вже вагітною, тому незабаром після цього у них народився син Іван, що стало початком нового щасливого етапу в їхньому житті.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов таємно одружилися
Катерина Осадча та Юрій Горбунов таємно одружилися

Незважаючи на критику та осуд з боку публіки та колег, Осадча та Горбунов зуміли побудувати міцні стосунки. Зараз Катерина і Юрій є прикладом щасливої родини, яка вміє будувати відносини, не зважаючи на зовнішні обставини.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.