facebook

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

У родині відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка особливе свято. 22 жовтня його названа донька Ангеліна святкує свій 9-й день народження. Для дівчинки цей день дійсно дуже особливий, адже це її перший день народження, який вона святкує не в дитячому будинку, а в сім’ї.

Тімур та Інна Мірошниченки постаралися, щоб Ангеліна у цей  відчула до себе максимум увагу. Подружжя привітали свою названу доньку ще з самого ранку і розбудили її святковим тортом зі свічкою.

Мірошниченки показали, як привітали прийомну доньку з 9-річчя і що їй подарували
Мірошниченки показали, як привітали прийомну доньку з 9-річчя і що їй подарували

Також іменинницю привітали її молодші братики та сестричка, подарувавши багато повітряних кульок. А ось батьки іменинниці подарували їй те, про що вона давно мріяла: золоті сережки у вигляді єдинорогів.

Мірошниченки показали, як привітали прийомну доньку з 9-річчя і що їй подарували
Мірошниченки показали, як привітали прийомну доньку з 9-річчя і що їй подарували

Інна розповіла, що вони пробила вуха Ангеліні 2 місяці тому і дівчинка мріяла саме про ці милі сережки.

Ми їх одразу тихенько купили і на кожне “а ви мені подаруєте сережки на день народження?” раділи, що не передумала

, – розповіла Інна Мірошниченко.

Нагадаємо, Тімур та Інна Мірошниченки удочерили Ангеліну в червні цього року. Для подружжя це вже друга прийомна дитина, також вони мають двох власних дітей.

Мірошніченки не приховують, що Ангеліна має багато “питань” по здоров’ю, а також помітно відстає у навчанні. Саме тому в цьому році дівчинка знову пішла в перший клас, хоча мала йти до другого класу.

Незважаючи на всі труднощі, зіркове подружжя роблять все від себе можливе, щоб поправити стан здоров’я прийомної доньки і огортають її любов’ю та турботою. Для Ангеліни підібрали хорошу приватну школу, водять її на різноманітні заняття та до лікарів. Зараз дівчинка виглядає абсолютно щасливою.

Популярне

Схожі статті

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?