facebook

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

За 40 років TAYANNA встигла чимало разів закохатися та розчаруватися. Одні з таких стосунків закінчилися народженням сина Гліба. Лише зараз, озираючись назад, співачка втямила, що нещасними стосунки з чоловіками були саме через неї.

Таянна дозріла до сімейного життя

Вона була трішки інфантильною та неабияк боялася вступати у шлюб. Зазвичай, щойно мова заходила про узаконення стосунків, відразу ж тікала від претендента на руку й серце світ за очі:

“Я йшла з відносин, тому що я боялася навіть весілля. Декілька разів було так, що чоловік приходив з каблучкою”.

Тетяна пригадала, як одного разу до неї вирішив посвататися німець. Приїхав до України з обручкою, познайомився з батьками дівчини, оголосив про серйозність намірів, а у відповідь почув: “Ніхт!”

Таянна дозріла до сімейного життя: з колишнім продюсером Аланом Бадоєвим

Недовго дівчина перебувала й у стосунках з батьком свого сина Єгором Глібом. Чоловік був трішки молодшим, тому не могла покластися на нього повною мірою. Отже, віддала Ані Лорак, яка на той момент уже мешкала на московщині.

З Філом Коляденком теж не склалося. TAYANNA вирішила, що сину Дмитра Коляденка без неї буде краще. Мовляв, нехай шукає собі дівчину-ровесницю й буде щасливим. Тож і виставила за двері. Саме в цей період була написана пісня “Фантастична жінка”.

Був у житті артистки ще один солідний чоловік, який навіть подарував нерухомість на Балі. Та і з ним нічого не склалося. Лише зараз Решетнік усвідомила, що готова до заміжжя та тихого сімейного життя, але поки що на обрії немає жодного претендента. Тож серце TAYANNA поки що вільне.

Популярне

Схожі статті

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.