facebook

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Довгий час телеведучому Славі Дьоміну приписували роман з відомою українською акторкою Ксенією Мішиною. Прихильники помітили, що вони часто десь бувають разом, відпочивають разом і публікують спільні фото. Та в якийсь момент все це припинилося.

Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у стосунках

Ще кілька місяців назад в інтерв’ю Слава Дьомін розповів, що у них з Мішиною дійсно були романтичні стосунки. Він дуже хотів з Мішиною чогось серйознішого, та вона була проти розвитку стосунків.

Нещодавно Дьомін знову розповів про свої стосунки з Мішиною. Чоловік відкрито розповів, що пропонував Ксенії серйозні стосунки, а вона йому відмовила. Чоловік припускає, що це могло бути через фінансовий аспект.

Кожній жінці важлива фінансова складова у чоловікові, щоб він міг заробляти. В Ксенії це також є

, – зазначив Дьомін.

Телеведучий додав, що під час довготривалих стосунків з Мішино, він не робив їй дорогих подарунків, але платив за неї, коли вони проводили час разом. Чи був у Дьоміна інтим з акторкою, телеведучий відповідати відмовився.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у стосунках
Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у стосунках

Зараз інтерв’юер зізнається, що перебуває у вільних стосунках з таємничною жінкою і його такий тип відносин повністю влаштовує.

Нагадаємо, Ксенія Мішина понад рік була у стосунках з коміком Олександром Еллертом. Саме його вона обрала у фіналі романтичного шоу “Холостячка”. Ініціаторкою розлучення з Еллертом стала саме Мішина. А ось сам Олександр ще протягом року намагався відновити стосунки з жінкою і публічно заявляв, що кохає її.

Після розставання з Еллертом Ксенія Мішина так і не змогла побудувати серйозні стосунки з жодним із чоловіків, хоча кандидатів у неї вистачає. Акторка зізнається, що має досить високі запити до майбутнього чоловіка, саме тому, їй так складно знайти пару.

Популярне

Схожі статті

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.