facebook

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Катя Осадча

Не часто, але телеведуча викладає в мережу світлини з найріднішими людьми. Анна й Володимир Осадчі вже понад 40 років разом. Вони й досі поважають та люблять одне одного, тож є гарним прикладом для наслідування молодому поколінню.

Катя Осадча показала своїх батьків

Як бачимо, зростом і зовнішністю Катерина вдалася у батька. Мама набагато мініатюрніша й має трішки інші риси обличчя. Сама Осадча вважає, що вдалася у тата не лише зовні, але й характером. Обоє коли ставлять перед собою мету, то не бачать жодних перепон для її досягнення.

Тіна Кароль

Співачка не часто навідується до найрідніших людей, хоча вони вже давно переїхали з Івано-Франківська до столиці. Нині Григорій Ліберман залучений в адвокатській конторі свого сина Станіслава. Мама Світлана раніше працювала у Пенсійному фонді, нині перебуває вдома.

Тіна Кароль показала своїх батьків

Звісно, Тіна весь час працює над власною зовнішністю, тож дуже важко визначити схожість із батьками. Та все ж з мамою-українкою спільних рис набагато більше, аніж з татом-євреєм.

Тарас Цимбалюк

Майбутній актор зростав у вчительській родині. Тато Василь Васильович є істориком та літературознавцем. Мама Тетяна Василівна – викладачка французької мови. Тримали сина у рамках пристойності, тож тепер Тарас, відчувши свободу, відривається на повну.

Тарас Цимбалюк показав своїх батьків

Цимбалюк є копією свого тата. Від матусі, здається, не успадкував жодної риси. Син обожнює відвідувати рідний Корсунь-Шевченківський і занурюватися в домашню атмосферу. З рідними людьми гуляють у парку, ходять на риболовлю і навіть разом працюють на городі.

Популярне

Схожі статті

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.