facebook

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Нещодавно українська телеведуча Леся Нікітюк розсекретила свій роман із військовим Дмитром Бабчуком, що стало несподіванкою для багатьох шанувальників. Відома своїм веселим і відкритим характером, Леся завжди вміла зацікавити публіку, але своє особисте життя вона ретельно приховувала. Тому новина про її стосунки з військовим стала для користувачів громом серед ясного неба.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Попри те, що сама Леся небагато розповідає про свій роман, її колеги та близькі люди не змогли залишити це без уваги. Особливо співведучий Нікітюк, Богдан Шелудяк, поділився своїми враженнями. За його словами, стосунки з Дмитром дуже позитивно вплинули на Лесю і вона буквально розквітла, а в очах з’явилася нова іскра. Богдан зазначив, що Леся тепер виглядає як квітка, яку доглядають і яка розцвітає все більше з кожним днем.

Леся Нікітюк і Богдан Шелудяк
Леся Нікітюк і Богдан Шелудяк

Шелудяк також зізнався, що щиро радіє за свою колегу, оскільки бачить, наскільки ці стосунки надихнули і змінили її. Леся завжди вирізнялася позитивною енергетикою, але тепер, за його словами, вона стала ще яскравішою і щасливішою, що не може залишитися непоміченим.

Леся Нікітюк розкрила свій роман із Дмитром Бабчуком на початку жовтня, і відтоді це стало однією з найгарячіших тем у світі українського шоу-бізнесу. Дмитро молодший за телеведучу на дев’ять років, проте це не стало перешкодою. Як і не стали перешкодою чутки, які витають навколо репутації Дмитра.

Леся Нікітюк показала обранця, з яким приховувала стосунки
Леся Нікітюк показала обранця, з яким приховувала стосунки

Мережею шириться не найприємніша слава про хлопця. Дівчата стверджують, що він – звичайний бабій та маніпулятор, в Лесі треба бігти від нього якомога далі. Проте ведуча, схоже, не звертає уваги на уїдливі чутки та просто хоче насолоджуватися власним щастям.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.