facebook

“Курочка з рідного провулочку”: 51-річний Винник хворий, а куди поділася його надійна подруга Таюне

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне вже майже 3 роки не виходить на зв'язок з прихильниками і не веде соціальні мережі. Виявляється, весь цей час артистка перебуває за кордоном.

Таюне хоч і була всього лише бек-вокалісткою Олега Винника, та прихильників в Україні і жінки було багато. Фанати лагідно називали Таїсію “Квітка Таюне” за її ніжний образ та дзвінкий голос. І хоча Таюне і Олег Винник публічно приховували, що вони пара, всі давно здогадувалися, що вони є подружжям.

Дружина Винника Таюне вперше за довгий час показала себе на публіці

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник різко зник з інфопростору, а заодно “зникла” й його дружина Таюне. Лише через кілька місяців стало відомо, що зіркове подружжя виїхали до Німеччини, де провели свої молоді роки. Ні для кого не секрет, що Винник виїхав не зовсім законно, тому артист і не давав про себе знати довгий час. Та все ж час від часу в Мережі з’явилися свіжі знімки артиста та новини про його допомогу ЗСУ, а ось про дружину артиста ніхто нічого не чув.

Звісно, Таїсія Сватко нікуди не зникла і зараз проживає у Берліні разом зі своїм чоловіком Олегом Винником. Як відомо, подружжя орендують квартиру на околиці Берліну в районі Шарлоттенбург в житловому комплексі, де живуть більшість людей з країн колишнього радянського союзу.

Не так давно голова фан-клубу Олега Винника Валерія Барон навідала зіркове подружжя у Німеччині і зробила з Таюне спільне фото.

В мережі з'явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне
В мережі з’явилося свіже фото дружини Олега Винника Таюне

Публіка була вражена цим знімком, адже Таюне виглядала не так, як завжди. Зазвичай співачка з яскравим макіяжем, зачіскою і у гарному вбранні. На цей раз Таїсія позувала без гриму, з зібраним у пучок волоссям та з сумним поглядом.

До слова, в серпні цього року, після перерви у 2,5 роки, Олег Винник оголосив, що повертається на сцену і випустив нову пісню. Та чи буде Таюне далі виконувати роль бек-вокалістки Винника і співати на сцені, наразі невідомо.

Популярне

Схожі статті

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.