facebook

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

Про Софію Ротару, відому українську співачку, не чули, мабуть, тільки діти – і те, навіть школярі вже знають про легенду вітчизняної музики. Свого часу слава зірки прокотилась багатьма тоді ще радянськими країнами, а вже за часів Незалежності артистка продовжувала кар’єру. Втім, є у Софії Ротару і молодша родичка. Її сестра Ауріка Ротару – також співачка. Хоча й такої популярності набути їй не вдалось, про її спів і талант ходить багато розмов.

Історія життя сестер Ротару

На відміну від своєї старшої сестри Ауріка Ротару зіркою світового масштабу не стала. Звісно, свого таланту від світу вона ховати не стала та часто з’являлась на сцені з виступами. Крім того, Ауріка Михайлівна часто виходила на сцену разом зі старшою родичкою Софією. Втім, нині від справ вона давно відійшла.

Сестри Ротару народились і виросли в одній родині, але їхнє життя склалось по-різному
Сестри Ротару народились і виросли в одній родині, але їхнє життя склалось по-різному

Єдина донька Ауріки Ротару Настя – представниця все того ж самого співочого роду. Своїм ремеслом у житті спів дівчина не обрала, але на сімейних застіллях та й у повсякденному житті її голос часто лунає. Донька молодшої із сестер Ротару також полюбляє творчість та музику.

Молодша сестра Софії Ротару у вільний час полюбляла займатись рукоділлям. До слова, для перших виступів костюми вона шила самостійно – про те, аби йти до професіонала мови і не йшло. Нині своє життя без вишивання та шиття вона також не уявляє.

Сестри Ротару народились і виросли в одній родині, але їхнє життя склалось по-різному
Сестри Ротару народились і виросли в одній родині, але їхнє життя склалось по-різному

Втім, є у сестер Ротару дещо спільне. За словами Ауріки Ротару, всіх жінок їхнього роду переслідує одна біда – їхні кохані чоловіки рано йдуть з життя. Обранець старшої сестри помер 2002 року, а ось молодша сестра втратила кохання свого життя 2005 року.

Популярне

Схожі статті

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.