facebook

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

Мати ідеальне почуття стилю – талант і дар, які доступні далеко не кожному. А ось відома українська блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова такі здібності має. Ще давно знаменитість підкорила власну аудиторію модними образами та завжди стильними нарядами. Так, наприклад, нещодавно Даша Квіткова в одному наряді поєднала одразу декілька трендових речей.

Образ Квіткової у широких штанах

Основним акцентом у нещодавньому образі популярної блогерки стали широкі коричневі штани. Незначні імпровізовані потертості додали наряду невимушеності та бунтарства. Зірка доповнила такий елемент гардероба чорними черевиками. Важливим нюансом стало те, що взуття було вузьким – таким чином Даша Квіткова збалансувала порівняно грубий “стріт-стайл” і додала наряду ніжної деталі.

Даша Квіткова показала, як правильно стилізувати широкі штани у повсякденному образі
Даша Квіткова показала, як правильно стилізувати широкі штани у повсякденному образі

Що стосується “верху”, то і тут без трендів не обійшлось. Бомбер чорного кольору виконано із замінника шкіри у “байкерському” стилі. Під куртку відома українська блогерка одягла звичайний чорний лонгслив. Рукави у кофтинки довгі – такі, аби визирати з-під рукавів бомбера та закривати долоні. Блогерка не додавала до наряду ніяких зайвих деталей – усе стримано та суворо.

Даша Квіткова показала, як правильно стилізувати широкі штани у повсякденному образі
Даша Квіткова показала, як правильно стилізувати широкі штани у повсякденному образі

Не забула зірка і про дрібні деталі – аксесуари. Носити штани без ременя їй не захотілось, а тому вона обрала чорний, під колір взуття та верхньої частини наряду. Волосся знаменитість просто розпустила, попередньо його випрямила. Із зачіскою Даша Квіткова “заморочуватись” не стала – класичне біляве волосся чудово доповнило такий сміливий і по-хорошому зухвалий наряд.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.