facebook

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Сьогодні тема зовнішності є гострою не тільки серед жінок, а й серед чоловіків. У звʼязку з віковими або гормональними змінами деякі чоловіки починають втрачати волосся, що для багатьох ж катастрофою. Проте, не для цих трьох представників українського шоу-бізнесу. Вони зробили лисину не тільки не проблемою, а й своєю візитівкою.

Потап, відомий український репер та продюсер, давно перестав ховати свою лисину, й перетворив її на частину свого іміджу. Артист схоже не звертає уваги на зміни в зовнішності і навіть жартує над цим. Для Потапа його лиса голова – це не слабкість, а сила. Він показує своїм прикладом, що впевненість у собі не залежить від того, як ти виглядаєш. Ба більше, артист інколи навпаки привертає увагу до своєї “зачіски”. Його фішкою на концертах є ставити на лисину черевика.

Влад Яма, Потап та Євген Кошовий показали, що у них спільного
Влад Яма, Потап та Євген Кошовий показали, що у них спільного

А ось Влад Яма, відомий танцюрист і хореограф, який багато років брав участь у популярних телевізійних проєктах, зокрема як суддя шоу “Танці з зірками”, теж не приховує своєї лисини. Скоріш навпаки – ставиться до неї як до частини свого унікального стилю. Влада часто питають, чому він вирішив не боротися з облисінням, на що він завжди відповідає з гумором: для нього головне – не зовнішність, а те, як людина почувається в своїй шкірі.

Влад Яма, Потап та Євген Кошовий показали, що у них спільного
Влад Яма, Потап та Євген Кошовий показали, що у них спільного

Євген Кошовий, актор і комік, якого знають за шоу “Квартал 95”, також не боїться сміятися над собою. Він часто жартує про свою зовнішність, роблячи акцент на тому, що лисина для нього – це предмет гордості. Його образ доповнюється гостим почуттям гумору, що робить його одним із найулюбленіших коміків країни.

Влад Яма, Потап та Євген Кошовий показали, що у них спільного
Влад Яма, Потап та Євген Кошовий показали, що у них спільного

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.