facebook

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

Відомі та медійні люди завжди мають виглядати на висоті, адже за ними весь час слідкують прихильники та папараці. Саме том більшість артистів без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. Втім, героїні сьогоднішньої статті відчувають себе достатньо красивими, щоб з’являтися на публіці без гриму та укладки.

Настя Каменських

Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Настя Каменських
Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Настя Каменських

Настя Каменських від природи має кучеряве волосся. Саме тому співачка завжди має вже готову зачіску, яка не потребує спеціальної укладки. Та вдома співачка зачасту зв’язує своє волосся у швидкий пучок. З такою кумедною зачіскою артистка регулярно з’являлася у своєму Інстаграм-блозі.

Варто додати, що Каменських з тих жінок, хто не боїться показати себе справжню. Співачка часто публікує свої фото без макіяжу і в домашньому вигляді.

Тіна Кароль

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки
Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Тіна Кароль

Тіну Кароль називають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу.  Це звання повністю заслужене, адже Кароль має яскраву зовнішність і природну красу. На зйомках та концертах Кароль завжди з’являється у розкішному образі, з зачіскою та макіяжем. А ось у своєму Інстаграм-блозі співачка регулярно публікує фото, на яких вона без укладки і без макіяжу.

Ірина Білик

Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Ірина Білик
Зірки, які виходять у світ без салонної укладки: Ірина Білик

Ірина Білик – співачка, яка зробила не одну пластичну операцію і довгий час не могла прийняти свою зовнішність. Побачити артистку без макіяжу та зачіски – велика рідкість. Та все ж це іноді трапляється.

Білик має таку стрижку, яка навіть без професійної укладки виглядає гармонійно і пишно. Варто додати, що співачка дуже слідкує за своїм волоссям, регулярно його фарбує і робить доглядові процедури.

Популярне

Схожі статті

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.