facebook

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

Українська телеведуча Леся Нікітюк багато років мешкає у Києві. Втім, жінка регулярно їздить туди, де пройшло її дитинство – до батьків у Хмельницький.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі телезірка показала, як ходила з мамою і батьком в ліс по гриби. Хмельниччина виявилась дуже багатою на лісові гриби. Зіркова родина зібрала аж 5 відер маленьких опеньків.

Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс
Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс

Набрал грибів і дідових вошей

, – пожартувала Леся.

Такий “улов” це звісно удача, але тепер Лесі і її мамі Кет довелося ще довго ці гриби переробляти. Всі опеньки дуже маленькі, а їх потрібно добре помити та почистити. Телеведуча зізналася, що миючи гриби, вони забили злив у ванній.

Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс
Леся Нікітюк показала, як сходила з батьками по гриби в хмельницький ліс

Все! Ванна забилась, батьки сваряться

, – поділилася телеведуча у своєму Інстаграм-блозі.

Варто відзначити, що 37-річна Леся Нікітюк має дуже теплі стосунки з батьками. Телеведуча регулярно їздить до них в гості і запрошує їх в гості до себе. Леся навіть зробила татуювання на своїй руці з іменем мами.

Нагадаємо, нещодавно Леся Нікітюк представила публіці свого коханого. Ним виявився молодший на 9 років військовий на ім’я Дмитро. Цікаво, що це перший чоловік за весь час, якого леся офіційно представила, як свого обранця. Раніше жінка ретельно приховувала своє особисте життя.

Лесі Нікітюк зробили пропозицію і подарували обручку
Лесі Нікітюк показала свого обранця

Після того, як нікітюк показала свого хлопця, в Мережі почалися активні обговорення. В коментарях до фото Лесі з коханим багато різних дівчат пишуть, що цей Дмитро бабій і навіть скидають скріни їхніх переписок з ним. Виявляється, нинішній коханий Нікітюк багато часу провів на сайтах знайомств і спілкувався з багатьма жінками. Та сама Леся наразі ніяк не реагує на ці коментарі фоловерів.

Популярне

Схожі статті

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?

Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Сучасні жінки не прагнуть якомога швидше вийти заміж та народити дітей. Зараз у пріоритеті красунь саморозвиток і кар'єра. Саме тому Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші відомі жінки ще не у шлюбі.

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.