facebook

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?

Діва Монро – сьогодні відома українська блогерка. Колись вона була Олександром Федяєвим, який мав власні мрії та цілі. Хоча і про своє минуле знаменитість говорить доволі рідко, вона його не ховає. Як зізнавалась колись Монро, юнацькі роки для неї минули непросто.

Минуле діви Монро

В одному з коментарів для преси діва Монро пригадувала, що її зовнішність завжди відрізнялась від загальноприйнятих норм. Так, ще до переходу до Олександра часто підходили знайомитись чоловіки, а на вулицях на нього звертали увагу, бо вважали, що він був жінкою.

Яким було минуле діви Монро – де росла епатажна зірка та як минула її юність у столиці України
Яким було минуле діви Монро – де росла епатажна зірка та як минула її юність у столиці України

Не обійшлось у підлітковому віці і без булінгу з боку однокласників та оточення. Як пригадує Монро, фізично його не цькували, але словами ображали не менше. Причиною була зовнішність, стиль одягу та поведінка тоді ще юнака.

Втім, сьогодні Монро вдалось відшукати власну особистість і стати тою, ким вона мріяла бути все життя. Останнім часом у мережі почали ширитись чутки, ніби зірка стала мамою. Річ у тім, що її часто помічали в компанії 5-місячного малюка. Монро була готова до таких розмов, а тому швидко розставила крапки над “і”.

Яким було минуле діви Монро – де росла епатажна зірка та як минула її юність у столиці України
Яким було минуле діви Монро – де росла епатажна зірка та як минула її юність у столиці України

Як зізналась блогерка, вона не стала мамою. А ось її близька подруга Наталя – народила сина. З жінкою Монро дуже близька, а тому була готова їй допомогти з доглядом за малюком. Ба більше, запевнила своїх фанів блогерка, якби у неї з’явився малюк, то вона б не стала приховувати.

Разом із тим, про материнство Монро нині не думає. Зірка зізнається, що вона замислювалась про усиновлення, але наважитись на такий крок не може. Річ у тім, що виховання дитини – важливий і відповідальний крок, на який блогерка піти не може.

Популярне

Схожі статті

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Гарбузові вежі та купа сонця: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як США готується до Хелловіну

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками кадрами з сонячної Атланти, куди приїхав із концертом. Місто всіма силами готується до головного свята осені – Хелловіну.

За тиждень після пологів гравець “Шахтаря” дізнався, що він не батько дитини: дарма Тобіас набив татуювання

Гравцю донецького "Шахтаря" Вінісіусу Тобіасу треба було тричі подумати, перш ніж вибивати на тілі ім'я донечки, яку народила його дівчина. З'ясувалося, що батьком дитини є не бразилець.

40-річний Володимир Остапчук із дружиною виділили своїй няні окремий поверх і туалет: “Дуже зручно”

Дружина відомого українського шоумена розповіла про їхній родинний побут. Зіркова сім'я виділила для няні свого сина окремий поверх у будинку та власний санвузол.

“Ми сварились, кому пощастить отримати очі”: Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.

“Доведеться дивувати, бо уведуть”: Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва поділилася з публікою кумедним моментом, як вона розіграла чоловіка на гастролях. Збитий з пантелику Валерій не одразу зрозумів, що відбувається.