facebook

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

Нещодавно відома співачка Софія Ротару вшанувала пам’ять свого покійного чоловіка, Анатолія Євдокименка, з яким прожила разом понад 30 років. Вже 22 роки минуло з того дня, як музиканта не стало – він помер від інсульту 23 жовтня 2002 року. У цей день, співачка відвідує його могилу на Байковому кладовищі в Києві. Могила Анатолія виглядає просто та мінімалістично, без вичурних архітектурних рішень.

Софія Ротару показала, як виглядає могила її чоловіка Анатолія Євдокименка
Софія Ротару показала, як виглядає могила її чоловіка Анатолія Євдокименка

Цього разу співачка поділилася особливим фото в Instagram. На знімку Софія стоїть біля могили свого чоловіка, одягнена в простий, але елегантний повсякденний одяг – джинси, светр і жилетку. Підпис до фото був небагатослівний, але зворушливий. Вона написала лише одне слово: “єдиний”, додавши червоне сердечко. Це коротке повідомлення говорить більше, ніж будь-які довгі промови. Воно показує, наскільки для неї вшанувати його пам’ять.

Залишається незрозумілим, чи це архівне фото, чи зроблене цього року. Втім, у підписі зазначено дату 23 жовтня 2024 року, що може означати, що знімок свіжий, і Софія зараз перебуває у Києві.

Відома українська співачка Софія Ротару та Анатолій Євдокименко прожили разом 34 роки
Відома українська співачка Софія Ротару та Анатолій Євдокименко прожили разом 34 роки

Анатолій Євдокименко був не лише чоловіком Софії Ротару, але й важливою частиною її творчого шляху. Він був музикантом і керував ансамблем “Червона рута”, з яким Ротару виступала і здобула велику популярність. Їхнє життя було тісно пов’язане з музикою і вони завжди підтримували одне одного в роботі та особистому житті. Для Софії він був не лише чоловіком, але й справжнім другом і партнером по життю.

Софія Ротару показала, як виглядає могила її чоловіка Анатолія Євдокименка
Софія Ротару показала, як виглядає могила її чоловіка Анатолія Євдокименка

Після смерті Євдокименка життя співачки змінилося. Вона втратила не тільки коханого, але й людину, з якою пройшла через найважливіші моменти свого життя і кар’єри. Проте вона не припинила зберігати його пам’ять і любов. Софія не часто говорить про свого покійного чоловіка, але її щорічні відвідини могили свідчать про те, що він назавжди залишиться в її серці.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.