facebook

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Як колись, так і сьогодні кожній людині потрібна підтримка іншої людини. Важко уявити життя без друзів, які можуть розділити і радощі, і труднощі. Справжній друг завжди підтримає, скаже правильні слова або просто буде поруч у потрібний момент. Це стосується і зірок шоу-бізнесу. Яскравим прикладом справжньої дружби є відносини між співачкою Ольгою Поляковою та телеведучою Марією Єфросиніною.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна показали, як виглядають поза камерою
Оля Полякова та Маша Єфросиніна показали, як виглядають поза камерою

Їхні приятельські відносини розпочалася давно і сьогодні за їхньою дружбою спостерігають мільйони. Знаменитості навіть випустили спільне шоу “Дорослі дівчата”, де в можна сказати домашній обстановці ділилися особистими історіями, як минулими, так і зовсім новими. Їхній союз здавався міцним і непорушним, що, звісно, викликало негативні емоції у зависників. Але коли проєкт перестав виходити на YouTube, пішли чутки, що їхня дружба зруйнувалася, і що вони навіть подали друг на дружку до суду.

Маша Єфросиніна вперше показала, як вона і Полякова виглядають за кадром
Маша Єфросиніна вперше показала, як вона і Полякова виглядають за кадром

Проте селеби швидко розвіяли ці плітки, пояснивши, що YouTube-шоу завершилося лиш тому, що проєкт вичерпав себе. Вони зазначили, що більше не мають нових історій, які могли б зацікавити глядачів. Нещодавно подруги знову довели, що їхні стосунки залишаються міцними, відправившись разом у кіно. Ситуація з їхнім виглядом нагадала класичний випадок, коли дві подруги домовляються не вбиратися, але одна все одно виглядає як з червоної доріжки.

Маша Єфросиніна вперше показала, як вона і Полякова виглядають за кадром
Маша Єфросиніна вперше показала, як вона і Полякова виглядають за кадром

Так сталося й цього разу. Маша Єфросиніна одягнула простий сірий светр, зібрала волосся у недбалий пучок і, схоже, не задумувалася про макіяж. А Оля Полякова виглядала розкішно: з гарною укладкою, макіяжем, у шкіряному жакеті та мініспідниці, наче щойно з червоної доріжки. Дівчата жартували над собою і з гарним настроєм вирушили на перегляд фільму з Демі Мур.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.