facebook

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Melovin виклав у свій акаунт в Інстаграмі фото з гарним краєвидом Києва. А на тлі багатоповерхівок виднілися дві долоні. Жіноча з масивною обручкою, навіть двома лежала в чоловічій руці. Надпис промовисто свідчив:

“Вона сказала “Так”!

Багато хто повірив, що співак урешті зустрів своє щастя та збирається створити сім’ю. тож з усіх усюд на Бочарова посипалися вітання з заручинами та майбутнім одруженням. Слава Дьомін виявився серед скептиків, тому вирішив уточнити деталі.

Melovin спростував чутки про заручини

У ході листування з блогером Меловін визнав, що не робив нікому пропозиції руки й серця. Просто втілив мрію усього свого дитинства в реальність:

“Заспівав із дівчиною, в яку був закоханий зі шкільних років”.

Згодом Мел і в Інсті підтвердив, що дійсно “пожартував” із заручинами, назвавши своїх меловінаторів “шерлоками” за те, що почали проводити власне розслідування, й відзначивши, що “настав час відкрити карти”.

Бочаров визнав, що багато хто правильно визначив значення тієї фотки, що здійснила справжній ажіотаж серед фанів. Вся справа в дуеті. Тобто дівчина сказала “Так!” спільному виконанню пісні, а не подружньому життю.

Melovin спростував чутки про заручини

Та співак злукавив, бо всі карти таки не розкрив. Відразу ж поставив підписників перед новою загадкою – хто та співачка, яка настільки порадувала Melovin згодою записати дует? Черговий пост був проілюстрований знімком з двома тілами без голів та ніг.

Чоловіча половина, звісно, належала Мелу. А хто ж приховується під чорним корсетом та джинсами? Думки аудиторії розділилися. Комусь видалося, що це Тіна Кароль. Були припущення, що поряд із Костею KOLA.

Лунали й інші варіанти. Гідними дуету з артистом меловінатори назвали Злату Огнєвіч, Swoiia, Олю Полякову, Анну Трінчер, Юлію Саніну. Напевно, коли ми врешті дізнаємося ім’я таємничої співачки з великою каблучкою, то будемо неабияк здивовані.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.